Word lid

sluiten

Restaurant De Veestallen laat je verrassen

Tekst: Marsha Paans

terug naar alle artikelen

image

Gegratineerde oesters met Parmezaanse kaas, kreeft met schaaldierensaus en buikspek met gefermenteerde knoflook. Voor overheerlijk eten, uitstekende service en een warme, ongedwongen sfeer moet je bij De Veestallen zijn! In 2018 openden Richard en zijn partner Sahila de deuren van het restaurant. Strijk neer in het restaurant of op het terras en geniet van het viergangenmenu van de chef of delicieuze à la carte gerechten.

De Veestallen dankt zijn naam aan het voormalig café-restaurant en hotel met bijbehorende veestallen. Een oud pand in een nieuw jasje. Hoe gaaf is dat?

Bourgondisch genieten
“Sahila en ik wilden samen één groot restaurant openen met ruime openingstijden zodat we zoveel mogelijk gasten konden bedienen. We gingen op zoek naar een gaaf pand nét buiten het centrum van Breda. Toen we dit pand zagen waren we direct verkocht”, glundert Richard, eigenaar van het restaurant. “De Veestallen is een brasserie-achtige formule met topkwaliteit eten en de beste service. Ons viergangenmenu met bijpassende wijnen is écht een aanrader – al zeg ik het zelf. De chef zorgt altijd voor verrassend lekkere gerechten.”

Gastvrijheid op nummer één
“We vinden gastvrijheid een belangrijk speerpunt en daarin spelen Sahila en ik een belangrijke rol. Ons personeel staat daar 100% achter en zet áltijd een stapje extra om onze gasten in de watten te leggen. Ze doen de deur open, nemen de jas aan en wijzen de gasten vriendelijk naar hun tafel. Natuurlijk is er ook ruimte om gezellig te kletsen, daarin laten we ons personeel vrij.”

Wil jij proeven van het eten, de entourage én de sfeer van restaurant De Veestallen? Schrijf je dan in voor het Brabants Netwerkdiner op maandag 26 september.

Aanmelden Brabants Netwerkdiner maandag 26 september 

Restaurant De Veestallen
Speelhuislaan 150, 4815 CJ Breda
T 076-3034838
info@de-veestallen.nl
www.de-veestallen.nl

 

delen