Word lid

sluiten

Passie om mensen te bewegen

Fotografie: John Wiersma

terug naar alle artikelen

image

Het begon bijna 100 jaar geleden met de import van het merk Dodge. Inmiddels is Louwman Group uitgegroeid tot een van de grootste mobiliteitsaanbieders in Nederland.

“Passie om mensen te bewegen” in de ruimste zin van het woord, dat is een van de kernwaarden van de firma. Louwman Group vertegenwoordigt naast drie importeursmerken Toyota, Suzuki en Lexus ook een breed scala aan andere merken en producten. Zoals motorfietsen, autoverhuur, fietsen, buitenboord motoren, scootmobielen etc. Alles om mensen in beweging te houden. Of zoals Eric Louwman, president van Louwman Group zegt: “Mobiliteit is Vrijheid en het hart van dit bedrijf”.

Roel Lommers is een van de ruim 3.000 medewerkers van Louwman Group. Als Clustermanager Sales beweegt hij zich tussen de merken, Mazda, Suzuki en Mitsubishi in het Brabantse. Roel geeft aan dat met name het merk Mazda zich wil gaan bewegen in de zakelijke markt met kwalitatief hoogstaande producten. Hij kijkt dan ook uit naar de nieuwste telg, de Mazda CX 60 plug in hybride die in september op de markt komt en uiteraard te zien zal zijn in een van de showrooms in Breda, Tilburg of Eindhoven.

Foto: Roel Lommers

delen