Word lid

sluiten

Hotel The Den, Bossche gastvrijheid en internationale allure

terug naar alle artikelen

image

Beleef Bossche gastvrijheid en internationale allure op loopafstand van het centrum en station van ‘s-Hertogenbosch. Het nieuwe lifestyle hotel The Den ’s-Hertogenbosch, a Tribute Portfolio Hotel by Marriott International, biedt stijlvolle kamers, levendige restaurants en bars, eigenzinnige vergaderzalen en high-end fitness. Met een modern stijlvol design brengt Hotel The Den een knipoog naar het waterstelsel van onze stad.

De 160 hotelkamers bieden een oase van comfort met king-size hotelbedden, 'mobile key access’, gratis Wi-Fi, interactieve televisie en ruime badkamers. Voor wie houdt van extra ruimte en het beste uitzicht boekt een junior suite gelegen op de hoek van het hotel. Deze kamers hebben een lekkere zithoek en grote ramen uitkijkend op de stad en het groene Gement.

Op deze bourgondische bestemming mag de gastronomie niet ontbreken en daarom heeft het hotel meerdere restaurants & bars. Restaurant & Bar The Den biedt casual all-day-dining met Amerikaanse invloeden. Van ontbijt, lunch tot borrel en diner. Een heerlijke plek voor buurtbewoners, bedrijven en andere gasten om samen te komen voor de beste klassiekers, een goede kop koffie & een biertje. De nieuwe highlight van de stad is Current Rooftop, on top of The Den. Op dit moment is alleen de bar nog geopend, het restaurant zal later dit jaar opengaan. Deze kosmopolitische bar met sexy interieur is dé bestemming voor zinderende cocktails en mooie champagnes, maar ook voor koffie meet-ups. Met daarbij een riant dakterras en geweldig uitzicht over de stad is dit de onevenaarbare plek van Den Bosch.

Elkaar ontmoeten kan ook in de 5 moderne vergaderruimtes van Hotel The Den. De zalen zijn voorzien van de nieuwste technologie met LED schermen, inclusief soundbar en microfoon, om hybride meetings mogelijk te maken. Door de twee grootste zalen te koppelen kunnen er tot 80 personen samenkomen in één zaal.

Aanmelden Brabants Netwerkdiner maandag 19 september 

The Den, ’s-Hertogenbosch, a Tribute Portfolio Hotel by Marriott International
Magistratenlaan 54
5223 MD Den Bosch
T 073-2065000
info@hoteltheden.nl
www.hoteltheden.nl

delen