Word lid

sluiten

Gastrobar RIX laat je verrassen, telkens weer opnieuw

Tekst: Marsha Paans

Fotografie: Suzanne Verhagen

terug naar alle artikelen

image

Op zijn vijftiende begon Ricky Spijkers aan zijn eerste bijbaantje in de horeca. Sindsdien was het altijd al zijn droom geweest om een eigen horecazaak te beginnen. “Ik begon in loondienst en ben later als zzp’er in verschillende horecazaken gaan werken. Daar borrelden de ideeën voor mijn eigen horecaconcept langzaam op. Op mijn dertigste dacht ik: ik ben er klaar voor!” Gastrobar RIX is een plek waar je kunt genieten van lekker eten. Laagdrempelig, maar altijd vól verwondering.

Hip, modern, maar wel typisch Tilburgs
“Bij Gastrobar RIX staan beleving en passie centraal. Overdag kun je bij ons terecht voor lunch. En niet zomaar een lunch, maar lunch van goede kwaliteit. Hip, modern, maar wel typisch Tilburgs. Dus die kroketten op brood staan ook gewoon op het menu”, grapt Ricky. “In de avond kun je bij ons terecht voor diner. En dat is écht een beleving. We serveren gerechten die iedereen kent, maar dan in een ander jasje. Zo hebben we bijvoorbeeld een heerlijke pasta met romige truffelsaus. Deze wordt aan tafel bereid in een grote Parmezaanse kaas en geflambeerd met Cognac. Zie je het al voor je? We hebben ook verschillende gerechten met stikstof voor een magisch verrassingseffect. ’s Avonds zijn we een plek om lekker te borrelen. We hebben keus uit verschillende bieren, wijnen en cocktails, en hebben een superlekkere borrelkaart.”

Ook voor grotere groepen
Iedere groep heeft andere wensen. Daarom gaan we altijd met de klant in gesprek om een passend aanbod neer te zetten. Op maandag 10 oktober vindt het Brabants Netwerkdiner plaats bij Gastrobar RIX. Wil jij je laten verrassen? Schrijf je dan in!

Aanmelden Brabants Netwerkdiner maandag 10 oktober

Gastrobar RIX
Piusplein 6, 5038 WL Tilburg
T 013-7820513
info@rix-tilburg.nl
www.rix-tilburg.nl

delen