Word lid

sluiten

Bij Van den Udenhout Lease zijn leasecontracten niet in beton gegoten

Fotografie: John Wiersma

Tekst: Marlène van Kuyk

terug naar alle artikelen

image

De naam Autobedrijf Van den Udenhout doet vast wel een belletje bij je rinkelen. Het bedrijf is volop in beweging, heeft 500 medewerkers en 8 vestigingen. Behalve voor nieuwe en jong gebruikte auto’s en bedrijfswagens van onder meer Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA, kun je er terecht voor nog veel meer diensten.

In de Audi-vestigingen in Eindhoven en in 's-Hertogenbosch bekijk je je nieuwe auto levensecht middels een VR-bril. Bij laatstgenoemde is zelfs een gezellige 'Huiskamer', waar je ontspannen geniet van een kopje koffie of lekkere lunch terwijl je auto in de werkplaats staat, of vergadert in de hiervoor te reserveren ruimtes. Van den Udenhout noemt zich dan ook niet voor niets De Nieuwe Dealer!

Dat vooruitstrevende maakt het werk van Maurice van Diesen en Niels Koreman, beiden accountmanager lease, lekker dynamisch: “We bieden het One Stop Shop principe aan en kunnen onze klanten volledig ontzorgen. Alles hebben we in eigen beheer: autobedrijven, leasemaatschappij, verhuurmaatschappij en we zijn flink aan het verduurzamen met elektrische deelauto’s, e-bikes en cargofietsen. In dat kader bieden we ook een mobiliteitspas voor werknemers. Daarmee geef je ze als werkgever een eigen budget, om zelf hun vorm van mobiliteit te kiezen. De voordelen zijn dat je maandelijks één duidelijk overzicht hebt, de laagdrempeligheid en het creëert bewustwording.”

Uniek in flexibele lease
Van den Udenhout Lease is uniek met zijn flexibele leasecontracten. Wil je je niet meteen binden voor twee of drie jaar, dan zijn er ook mogelijkheden met kortere looptijden of bijvoorbeeld occasion, dan wel stocklease: “Bij ons staan maatwerk en persoonlijke aandacht voorop. Dat zit in ons dna. Niet onze leasepakketten zijn leidend, maar de vraag vanuit de klant. Wat is diens mobiliteitsvraagstuk? Daar anticiperen wij op. Van full operational leasecontract tot aan cafetariamodel, toegespitst op de specifieke wensen van een klant. Wij kunnen alle ondernemers van klein tot groot bedienen. Daarnaast kunnen we alle merken leveren, ook zelfs nu nog uit voorraad. En niets is bij ons in beton gegoten.”

Van den Udenhout Lease
EIndhoven, Veldhoven, Den Bosch, Oss
info@udenhoutlease.nl
www.udenhoutlease.nl 

Foto links Niels Koreman, rechts Maurice van Diesen

delen