sluiten

Vader en dochter vinden elkaar in passie voor betekenisvolle fotografie

Tekst: Aldi van Lierop

terug naar alle artikelen

image

Kleine kinderen worden groot en soms volgen ze in jouw voetsporen omdat wat jij doet hen ook inspireert. Zo ook de net afgestudeerde Shanti Mol die samen met haar vader, fotograaf Eddie Mol, een studio is begonnen op Strijp S.

Vader en dochter voelen elkaar feilloos aan en maken als duo al twee jaar lang de meest prachtige reportages van bruiloften en andere evenementen. Eddie Mol: “Voor een complete en betekenisvolle reportage van een bruiloft is één fotograaf niet genoeg. In de loop van de dag mis je gewoon teveel mooie en belangrijke momenten. Shanti volgt de bruid vanaf het begin van de dag en ik de bruidegom. Dat zijn nog twee werelden met hun eigen vrouwelijke en mannelijke energie en intimiteit. Op het feest komt iedereen samen en hebben wij de taken verdeeld zodat we niets missen en het bruidspaar achteraf de hele dag kan herbeleven. Iedere keer opnieuw. We zien dat we mensen heel blij en gelukkig maken met ons werk.”

Behalve voor bruiloften trekken Mol & Mol er ook samen op uit voor andere evenementen, zowel privé als zakelijk. Zeker de fashionwereld begint hun gezamenlijke talent te ontdekken. Daarin zoekt Shanti ook haar eigen weg. “Over vijf jaar wil ik zeker in de grote modebladen staan. Ik wil reizen voor fashion shoots en bruiloften en zoveel mogelijk mensen ontmoeten. Mijn vader en ik werken heel fijn samen. We leunen op elkaar en leren van elkaar.” Eddie zegt het zo: “Samenwerken in fotografie maakt ons zielsgelukkig.”

Leden van Netwerk Brabant krijgen altijd 10% korting op de tarieven van Mol & Mol.

Studio Mol & Mol
Strijp S – De Apparatenfabriek
Torenallee 30-32
5617 BD Eindhoven
M 06-11733627
www.mol-mol.nl
info@mol-mol.nl         

delen