sluiten

SX bruist!

terug naar alle artikelen

image

Ben jij werkzaam in de marketing en media en gaat jouw hart sneller kloppen van sport? Dan is SX de plek voor jou. Het voormalige fabrieksgebouw van Philips op Strijp-S is tegenwoordig hét centrum in Nederland waar sport, marketing en media samenkomen.

In deze inspirerende omgeving, waar sport de rode draad is, organiseert Netwerk Brabant op maandag 7 oktober een netwerkdiner in Grand Café de Stip. Het café vormt de centrale plek, ofwel de huiskamer van SX, waar zich inmiddels meer dan zestig bedrijven hebben gevestigd die met enige regelmaat bij elkaar over de vloer komen.

‘Het draait hier om verbinding’
Omdat alle partijen een ongebreidelde liefde voor sport hebben, is SX meer dan een kantoorpand. De S staat voor sport en de X voor experience en kruisbestuiving. ‘In SX draait het om het hebben van verbindingen met elkaar. Of dat nu is tussen meerdere bedrijven of met de klanten. We maken veelvuldig gebruik van elkaars expertise’, zegt officemanager Karen Paridaans van Triple Double.

In SX zijn verschillende ruimtes te huur. Met een eigen sportschool, meerdere vergaderruimtes, inspirerende overlegplekken en een grand café als stralend middelpunt kunnen vragen op maat worden beantwoord. Of het nu is voor slechts twee personen of een groep van honderd man.

Karen: ‘In Grand Café de Stip staat de deur bijvoorbeeld altijd open. Van een inspirerende ontbijtsessie ’s ochtends vroeg tot een barbecue of gezellige bedrijfsborrel ’s avonds laat.’ Kortom, het bruist op de plek waar vroeger onder andere lampen werden gemaakt!   

Tekst: Marlène van Kuyk

Aanmelden voor Brabants Netwerkdiner maandag 7 oktober

delen

Grand Café de Stip

www.destip.sx Lees meer >