Word lid

sluiten

Met een 3d interieurontwerp proef je meteen de sfeer

Fotografie: Else Loof

terug naar alle artikelen

image

Hij heeft zijn eigen interieurbedrijf, geeft interieuradvies en is graag creatief bezig met zijn handen. Zijn jongensdroom is uitgekomen. Joey Booy ontwerpt en maakt zijn eigen ambachtelijke design meubels. Van stoere boomstamtafel, verlichting tot compleet interieur. Hij daagt je uit om te kiezen voor een sfeervolle en leefbare leef- of werkomgeving.

3D interieuradvies
“Vanuit een vraag naar verandering kom ik bij mensen thuis of op kantoor. Vanuit de wensen van mijn klanten kijk ik met een frisse en open blik naar de mogelijkheden. Ik daag ze uit en vertaal hun wensen door naar een creatief 3D interieurontwerp.” Op deze manier kunnen klanten echt al de sfeer proeven hoe bijvoorbeeld hun nieuwe woonkamer eruit komt te zien. Indien gewenst maken we het compleet met een lichtplan, stoffering en kleurenschema/moodboard.

“Ook zien we gelukkig (met een vriendelijke knipoog) dat steeds meer bedrijven kiezen voor een persoonlijke en eigentijdse uitstraling. Als je in een warme sfeer binnenkomt is het gesprek dat gaat volgen ook een stuk makkelijker. Daarin kunnen bedrijven zich echt onderscheiden. We ontwerpen o.a. lobby’s, wachtruimtes, kantoren en restaurants.”

Duurzaam vakmanschap
Bij Joey Booy ontwerpen, produceren, leveren en monteren we alles zelf. Voor elk woon- of werk interieur ontwerp ik altijd iets unieks. In mijn ontwerpen zit altijd wel een element van gelaserd staal. Verder maak ik graag gebruik van leer, messing, hout en prachtige stoffen. Bij ons is alles puur vakmanschap. We maken alles van A t/m Z, op een duurzame manier, met duurzame producten die generaties mee kunnen gaan.

Met onze eigen stoffeerderij beheren we zelf het hele proces. Hier stofferen we eigen ontwerpen, maar we produceren net zo goed designs van andere ontwerpers. Ook voor het herstofferen van dierbare meubels helpen wij graag.

Joey Booy Design
We zijn jong, dynamisch, ambitieus en leergierig. Ik werk graag samen met andere ondernemers en zoek altijd verbinding. Dat maakt het resultaat alleen maar mooier.

Ontdek onze stijl en bezoek onze showroom op zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Of maak een afspraak.

Joey Booy
Kanaalstraat 34
4905 BJ Oosterhout
info@joeybooy.com
www.joeybooy.com
M 06 – 374 386 84

delen