sluiten

Lekker toeren op een Lacros elektrische vouwfiets

Tekst: Aldi van Lierop

Fotografie: Eddie Mol

terug naar alle artikelen

image

De tijd dat een vouwfiets per definitie niet lekker fietst is voorbij sinds Ton van den Oetelaar zijn serie zelfontworpen Lacros elektrische vouwfietsen op de markt brengt. Zijn bedrijf Shinga in Schijndel groeit snel en is in Nederland marktleider in e-vouwfietsen. “We maken onze fietsen zo licht en compact mogelijk zonder in te leveren op comfort. Onze fietsen vallen op.”

“Gewone elektrische fietsen zijn over het algemeen zwaar en nemen veel plaats in. Zeker als je ze mee wilt nemen op reis. Helaas gebeuren er ook best veel ongelukken mee, juist omdat ze zo groot zijn en mensen niet snel genoeg met hun voeten bij de grond kunnen. Onze e-vouwfietsen zijn licht en heel handelbaar, het frame is laag en je voeten zitten dicht bij de grond. Nog een voordeel is dat je voor een eerlijke prijs echt een A-kwaliteit fiets krijgt die er stoer en trendy uitziet.”

Shinga brengt ieder voorjaar een nieuwe collectie e-vouwfietsen op de markt en met succes. Ze vallen al drie jaar op rij in de prijzen en zijn er trots op. “We streven in de ontwikkeling naar een probleemloze fiets waarop je graag gezien wilt worden en die je makkelijk meeneemt in je camper, caravan, boot of gewoon in de auto. Geen gedoe met rekken op de trekhaak en fietsen vastbinden. Zelfs in een Smart neem je een Lacros gemakkelijk mee. En als straks steeds meer steden autovrij worden, is een Lacros in je kofferbak echt een uitkomst. De nieuwste voorraad staat klaar op onze locatie in Schijndel. Daar zorgt een team van 21 enthousiaste en vakkundige jongens voor de perfecte assemblage, reparatie en verkoop. We verkopen zowel rechtstreeks aan particulieren als aan dealers en diverse bedrijven. Onze ervaring: wie eenmaal een Lacros gewend is, wil niks anders meer. Kom gerust eens langs.”

(Lacros Biking Dutch) Shinga B.V.
Molendijk Zuid 23B
5482 WZ Schijndel
T 073-2032487
sales@lacros.nl
www.lacros.nl

delen