sluiten

Landgoed de Rosep; een gastronomische oase in de parel van Brabant

Tekst: Esther Nagtegaal

terug naar alle artikelen

image

Vaste prik op onze kalender: een bezoek aan Landgoed de Rosep. Voor veel van onze leden een hoogtepunt in hun netwerkagenda waar ze ieder jaar weer naar uitkijken en dat is niet zo gek. De Rosep ligt midden tussen het groen, in een oase van rust, ontspanning en natuurschoon én staat bovendien bekend om zijn gastronomische kwaliteit. Genieten in de parel van Brabant en nog in goed gezelschap ook.

Hoge standaard
Die hoge standaard geldt ook voor de gastvrijheid en gemoedelijkheid waar Brabant in het algemeen, en het personeel van De Rosep in het bijzonder, zo bekend om staan. De familie Verhoeven maakt er al meer dan 3 decennia topprioriteit van om hun gasten een warm welkom te geven. De locatie is dan ook populair bij zowel particuliere als zakelijke gasten en heeft voor beide doelgroepen alles wat nodig is voor een meer dan prettig verblijf. Met 10 vergaderzalen is De Rosep heel geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, presentaties en vergaderingen, gemakkelijk uit te breiden met overnachtingen, lunches en diners.

Bourgondisch eten
Wie liever in zijn of haar vrije tijd komt, is ook van harte welkom. In de nabijheid van de beroemde bossen en vennen is het rustig en romantisch overnachten. De echte Bourgondiër komt hier goed aan zijn trekken met tongstrelende gerechten vergezeld van uitstekende wijnen in het restaurant. Voor ander vertier zijn er een spa & wellnescenter, zwembad, tennisbaan en fitnessruimte. Directeur Henri Verhoeven en zijn team staan klaar om hun gasten een onvergetelijk verblijf te bezorgen.

Aanmelden voor Brabants Netwerkdiner maandag 23 september

delen

Landgoed de Rosep

www.rosep.com Lees meer >