sluiten

Kazerne prikkelt al je zintuigen

Tekst: Aldi van Lierop

terug naar alle artikelen

image

Eten en drinken kun je op veel plaatsen, maar nergens nodigt de locatie zo nadrukkelijk uit verder te kijken dan de klasse maaltijd op je bord en je tafelgenoten. Kazerne prikkelt al je zintuigen en je bewustzijn, met eten, drinken én design. Maak het zelf mee tijdens het Brabants Netwerkdiner op 2 september aanstaande.

Je kijkt er je ogen uit. Alles ademt design in het Kazerne complex, tot in detail. Rondkijken met Communitymanager Lisette van Knippenberg brengt de ene na de andere verrassing. We lopen door twee totaal verschillende restaurants, een aantal adembenemende hotelkamers, een shop vol prachtige, nuttige en duurzame designartikelen, een sfeervolle binnentuin en verschillende ontmoetings- en expositieruimtes. Die kan je dus huren voor feestjes, symposia, theater en meer. Tot zo’n 400 gasten. Lisette is terecht supertrots, net als de founders Annemoon Geurts en Koen Rijnbeek. “Nu ook de memberclub klaar en 24/7 beschikbaar is, is Kazerne compleet en kunnen we onze droom helemaal waarmaken.”

Die droom gaat over mensen laten ontdekken wat de betekenis van design is voor de wereld van morgen, gezien door de ogen van toonaangevende designers. Kazerne is in de eerste plaats dan ook een culturele onderneming, die financieel steunt op horeca. “Kazerne is dé place to be als het om design gaat. Zoals de meeste mensen had ik eerst geen idee van de waarde en het belang van design. Hier ontdekte ik dat designers innovatieve en creatieve denkers zijn. Ze komen met bijzondere oplossingen voor dagelijkse en wereldproblemen. En uiteraard maken ze ook prachtige interieurs en gebruiksvoorwerpen. Wij laten je alles zien, terwijl je geniet van lekker eten en drinken.

Foto: Annemoon Geurts (l) en Lisette van Knippenberg (r)

Aanmelden voor het Brabants Netwerkdiner maandag 2 september

delen