sluiten

Eindeloos genieten, elke dag weer…

terug naar alle artikelen

image

Ook wij genieten dagelijks van onze mooie collectie Starline Monoblock® inbouwzwembaden en ergonomische Spa’s. Frank Roosen, die in 2009 heeft besloten om zich volledig te gaan focussen op het aanleggen van zwembaden heeft zijn bedrijf door de jaren heen uitgebouwd tot een van de meest gewaardeerde zwembadbouwers in Zuid Nederland. Begonnen met bouwkundige zwembaden en sinds 2014 officiële dealer van het prestigieuze merk Starline. Sinds begin dit jaar exploiteert Starline Zuid de showroom in Valkenswaard, vanuit hier kunnen klanten zich laten inspireren en informeren.

Hoe werkt dat nou eigenlijk, zo’n zwembad…
Bij de aanschaf van een privézwembad komt meestal veel kijken. Het team van Starline Zuid zorgt ervoor dat uw droom op de juiste manier verwezenlijkt wordt. Natuurlijk is het belangrijk dat het complete traject – van advies tot en met oplevering - zo optimaal mogelijk verloopt. U kunt dit met een gerust hart aan hen overlaten. Als u de beslissing eenmaal heeft genomen mag u erop vertrouwen dat u daarna eindeloos kunt genieten.

Wij begeleiden u in alle fasen, van de eerste ontwerpschets tot en met het opleveren van uw zwembad of whirlpool. Er wordt gelet op relevante details zoals gebruiksgemak, ergonomie en natuurlijk ook beleving. Die moet gewoon optimaal zijn. Ook adviseren wij u over diverse accessoires, zoals de Roldeck afdekking. Dat kan een extra bijdrage leveren aan het comfort en de veiligheid in en rondom uw zwembad.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

content-image content-image content-image

De Starline Zwembaden collectie
De inspirerende zwembadlijn kent zes verschillende modellen met unieke eigenschappen: Nexxt Line, Nova Line, Dynamic Line, Carré Line, Romana Line en Ergonomic Line. De voorgevormde, duurzame Monoblock zwembaden van Starline zijn altijd bijzonder van ontwerp. In elk geval kunnen deze voorgevormde, kunststof composiet zwembaden sneller worden gebouwd en afgewerkt dan traditionele zwembaden.

Elk Monoblock-zwembad is vervaardigd uit één stuk duurzaam kunststof composiet en beschikt over haar eigen karakteristieke vorm en eigenschappen. Wat spreekt u het meest aan? Bijvoorbeeld een overlopende waterlijn of hoge waterlijn, een gecentreerd startblok of een specifieke stijl, een compacte vorm of puur comfort?

Tekst gaat verder onder de afbeelding

content-image content-image content-image

Een showroom die inspireert…
Bij het kiezen voor een zwembad zijn er verschillende keuzes die gemaakt moeten worden, denk hierbij aan de ligging in uw tuin en natuurlijk uw persoonlijke wensen. In onze showroom in Valkenswaard liggen drie zwembaden en kunnen we u alle mogelijkheden laten zien, van accessoires tot en met kleur. Kom dus gerust een keer in onze showroom en laat u informeren en inspireren. Uw persoonlijke adviseur staat graag voor u klaar om de mogelijkheden uitgebreid door te nemen.

 

Vilem Hanusch
T 040 - 304 65 15
vilem@starlinezuid.nl

Frank Roosen
T 040 - 304 65 15
frank@starlinezuid.nl

Fotografie: XziXzi | Beeldmakers

 

 

delen