sluiten

De nieuwe Renault CLIO, een volledig vernieuwd succesnummer!

terug naar alle artikelen

image

De Renault CLIO is een iconische auto waarbij de historie teruggaat tot begin jaren 90 met de introductie van de eerste generatie. De CLIO heeft vele harten veroverd en zijn er meer dan 15 miljoen exemplaren verkocht. Ook in Nederland was de CLIO de best verkochte auto in 2017, ook voor de zakelijke rijder! “De 5e generatie van de CLIO is volledig vernieuwd.”

De nieuwe CLIO, een onweerstaanbaar verleidelijke look
Sensuele vormen en scherp gesneden flanken - de nieuwe CLIO is nu nog onweerstaanbaarder en staat nú bij Arend Auto in de showroom. De nieuwe lichtsignatuur met full-ledlampen verleidt u al bij de eerste aanblik.

Een revolutionaire make-over van het interieur
Ontdek de luxueuze materialen en de hoogwaardige afwerking. Neem plaats in het nieuwe interieur en waan u in een compleet nieuwe wereld met interessante opties. Het nieuwe, op de bestuurder gerichte hightech dashboard en de ergonomische gevormde comfortabele stoelen zorgen voor een compleet nieuwe rijervaring. Kom dit ervaren tijdens een proefrit!

Tekst gaat verder onder de afbeelding

content-image content-image content-image

Technologie
Het nieuwe touchscreen met onder andere het navigatiesysteem is de grootste in zijn klasse met maar liefst 9,5 inch. Dankzij Renault EASY LINK is het in de nieuwe CLIO heel eenvoudig om verbonden te blijven, ideaal voor de zakelijke rijder. Profiteer ook van de nieuwste Renault EASY DRIVE-technologie om rijden en parkeren eenvoudiger te maken. Zo kunt u onder andere gebruikmaken van de parkeersensoren rondom en het Easy Park Assist-systeem.

Lage CO2-uitstoot
De nieuwe CLIO is leverbaar met keuze uit 3 motorvarianten. De CO2-uitstoot van 99 gram op de TCe 100 benzinemotor is de laagste waarde in zijn segment. Voor ondernemers met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel een absoluut pluspunt. De motoren voldoen aan de nieuwste emissienormen dankzij vooruitstrevende technologie en behoren tot de zuinigste en schoonste in dit segment. Een hele complete auto gecombineerd met een gunstige bijtelling maken dit wederom tot een ideale auto voor de zakelijke rijder.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

content-image content-image content-image

Nu bij Arend Auto in de showroom!
De nieuwe Renault CLIO is een lust voor het oog en een genot om in te rijden. Dit kunt u het beste ervaren door een proefrit te maken in de gloednieuwe Renault CLIO bij Arend Auto. Iedereen is van harte welkom voor een nadere kennismaking met de nieuwste telg in de Renault familie.

Over Arend Auto
Arend Auto is de grootste Renaultdealer van Nederland. Met in totaal 9 vestigingen in Brabant en de regio Zaandam, Purmerend en Waterland en maakt onderdeel uit van Stern Groep N.V. Arend Auto is uw partner op het gebied van mobiliteit. Voor meer informatie kijk op www.arendauto.nl.

Graag tot ziens bij Arend Auto!

delen