sluiten

Clinton ReisCreaties; zorgeloos op vakantie

Tekst: Esther Nagtegaal

terug naar alle artikelen

image

Zorgeloos op vakantie gaan begint bij Clinton ReisCreaties. Personal travel shopper Clinton Monte is een echte reispuzzelaar. Hij zoekt alles voor je uit, boekt de beste reizen – vaak vanaf luchthaven Eindhoven - en zorgt ervoor dat jij en je reisgenoten van begin tot eind niets anders hoeven te doen dan genieten. En dat doet hij met een brede lach en een heel hoge servicegraad.

Persoonlijker dan reisbureau
Reizen was altijd al een passie van Clinton. Drie jaar geleden hakte hij de knoop door en maakte van zijn hobby zijn beroep. Met Clinton ReisCreaties stelt hij voor zijn klanten hun ideale reis samen. “Een reisbureau, maar dan persoonlijker”, zegt Clinton. “Heel veel mensen weten niet waar ze naartoe willen. Ik kom bij ze thuis om erachter te komen waar ze blij van worden. Vervolgens regel ik alles; niet alleen de vluchten, maar ook transfers, accommodaties, excursies en huurauto’s.”

“Clinton regelt alles. Koffers pakken, instappen en genieten; meer hoef je zelf niet te doen”

Profiteren van lokale kennis
Clinton laat je graag de ziel van het land proeven. Zijn specialisme? Het Caraïbisch gebied. Hij groeide op op Curaçao en kent het daar als zijn broekzak. Maar ook buiten zijn geboortegrond weet hij waar het aangenaam vakantie vieren is. “Ik werk samen met alle bekende touroperators, maar ook met lokale agenten. Zij kennen de leukste plekjes die je niet in reisgidsen vindt”, vertelt hij.

Vakantie met garantie
Het grote voordeel van een vakantie geregeld door Clinton ReisCreaties? “Je reis gaat áltijd door. Ik ben namelijk aangesloten bij ANVR en SGR. Dat geeft je de garantie dat er bij onvoorziene gebeurtenissen altijd een vervanging is.” En verder ben je ook van al het geregel af. Koffers pakken, instappen en genieten. Meer hoef je niet te doen.

delen