sluiten

Woensdag 3 juli vieren we de zomer bij De Avenue in Breda!

Tekst: Jet Donkers

Fotografie: Laurens Janus

terug naar alle artikelen

image

In de 17e eeuw deed het dienst als Rooms-Katholieke schuilkerk. De gewelfde plafonds kunt u vandaag de dag nog steeds bewonderen. “Dat is meteen een van de elementen die onze locatie uniek maakt. Zodra men binnenstapt beland je meteen in een andere sfeer”, vertellen Rens de Grauw (eigenaar) en Mark Pulles (sales & reserveringen) enthousiast.

Beleef het nu
Vanaf het moment van binnenkomst ervaren uw medewerkers/gasten een warm welkom. Beide zalen ademen sfeer en ambiance uit. Echt even een andere setting dan de gebruikelijke kantoorruimtes. “De ideale locatie dus voor vergaderingen, trainingen, workshops, (bedrijfs)presentaties, congressen en feesten. In het verzorgen van dinnershows, zowel openbaar als besloten, zijn we echt uniek. Een ware belevenis voor uw gasten en personeel.”

Maatwerk
Binnen de deuren van De Avenue is veel mogelijk. Afhankelijk van de groepsgrootte zijn de zalen flexibel en geheel naar wens in te richten. “Of het nu om een personeelsfeest, een congres, een besloten dinnershow, een walking dinner of een vergadering gaat. Van school- tot u- en theateropstelling. Wij regelen alles én wij denken aan alles.”

Alles onder één dak
Inspirerende zalen, gastgericht personeel, eigen keuken, eigen audio en visuele voorzieningen, parkeren om de hoek, creativiteit en uw eigen vaste contactpersoon. Wij weten als geen ander wat het is om een onvergetelijk event te organiseren en denken graag op alle vlakken met u mee.

Beleef het in De Avenue! Wanneer mogen wij u verwelkomen? 

Aanmelden voor Mini Netwerk Contactavond woensdag 3 juli

 Foto: Rens de Grauw en Mark Pulles

De Avenue
Waterstraat 5
4811 WZ Breda
T 076 – 206 5011
www.de-avenue.nl

delen