Word lid

sluiten

VMBS Advocaten: Gedreven en een tikje eigenzinnig

terug naar alle artikelen

image

Maar tegelijkertijd willen ze natuurlijk dat al hun zaken goed zijn geregeld en vastgelegd, dat ze geen onnodige risico’s lopen en dat ze voldoen aan de relevante wet-, en regelgeving. Ook willen ze de zekerheid dat ze daadkrachtig en kundig worden bijgestaan als ze in een gerechtelijke procedure worden betrokken of zelf genoodzaakt zijn om een procedure te beginnen. Daar komen wij in beeld.

Heldere, praktische oplossingen. Daar hebben onze cliënten wat aan. Daarom brengen wij complexe juridische vraagstukken en geschillen tot direct toepasbare adviezen. Enkel en alleen het belang van de cliënt is het uitgangspunt. Als er geprocedeerd moet worden doen we dat, maar de praktijk leert dat de cliënt daarmee lang niet altijd het beste af is. Wij zoeken daarom samen met onze cliënt naar realistische en haalbare oplossingen, gebruikelijke maar ook ongebruikelijke alternatieven, waar de cliënt mogelijk zelf nog niet aan had gedacht.

De wereld wordt steeds kleiner en de ontwikkelingen gaan bijna te snel om bij te houden. Dat geldt uiteraard ook voor onze cliënten. Veel van hen zijn internationaal actief. Ook internationaal zakendoen is bij VMBS Advocaten dus aan de orde van de dag. Wij adviseren onze Nederlandse cliënten bij het opstellen en uitonderhandelen van contracten met binnen-, en buitenlandse partijen. Ook zijn wij regelmatig betrokken bij procedures voor de Nederlandse rechter waar buitenlandse partijen bij zijn betrokken. Buitenlandse cliënten adviseren wij over (bijvoorbeeld) de mogelijkheden om zich in Nederland te vestigen of op welke wijze (en tegen welke voorwaarden) zij overeenkomsten kunnen aangaan waarop het Nederlandse recht van toepassing is.

Om ons internationale netwerk te vergroten en onze cliënten in internationale vraagstukken zo goed als mogelijk bij te staan, heeft VMBS Advocaten zich aangesloten bij de Alliott Group. Dit is een internationale netwerkorganisatie die zich richt op de advocatuur, fiscale dienstverlening en accountancy. Het netwerk spreidt zich uit over 70 landen over de hele wereld en er zijn 160 kantoren bij aangesloten. Via dit internationale netwerk helpen wij internationale cliënten hun juridische weg in Nederland te vinden, maar zijn wij ook  in staat onze Nederlandse cliënten optimaal van dienst te zijn in het buitenland. 

VMBS Advocaten is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, financiering, zekerheden en insolventierecht, en huurrecht. Met betrekking tot vraagstukken op overige rechtsgebieden kunnen wij u altijd doorverwijzen naar experts uit ons uitgebreide netwerk.

Mocht u eens vrijblijvend willen overleggen of sparren, neem dan contact op Laurens Huisman.

delen

Law & Pepper Advocaten
www.lawandpepper.com/ Lees meer >