sluiten

ShopWorks helpt ondernemers met online groeien

Fotografie: Laurens Janus

Tekst: Willem de Volder

terug naar alle artikelen

image

“Mensen die online zaken doen of willen gaan doen, verder brengen.” Het is duidelijk waar ShopWorks in Utrecht voor staat. Om dat op de gewenste en meest succesvolle manier te doen, zetten Tomas Hesseling en zijn collega’s rijke ervaring en expertise in.

“De ontwikkeling en realisatie van webshops, websites en al wat daarmee samen gaat, is bij ShopWorks gericht op zowel B2B en B2C. We voorzien in een breed spectrum aan diensten om opdrachtgevers de juiste handvatten aan te reiken zodat zij zich optimaal online kunnen presenteren.  Daarbij fungeren we als klankbord en adviseur en streven we ernaar zoveel mogelijk waarde voor hen te creëren. We willen echt een partner zijn bij het behalen van online resultaat.” Hesseling weet waarover hij spreekt.

Al veel grote en kleine spelers ervaren dagelijks de voordelen van een webshop en/of website, die door ShopWorks is gerealiseerd. “Een succesvolle webshop of website is vindbaar, aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk, snel en biedt een goede service en nazorg. Om de bezoeker een goede ervaring te bieden, is het essentieel om bepaalde technieken en marketingactiviteiten toe te passen. Daar werken we met onze passie voor online elke dag met veel plezier aan.”  Als voorbeelden van succesvolle realisaties noemt hij Keune Haircosmetics en Cube fietsen. Voor de eerste werd een B2B-platform gerealiseerd waarbij beleving en storytelling een centrale rol speelden. Voor Cube werd een B2C-webshop opgezet.

Om de projecten te verwezenlijken gaat ShopWorks grondig te werk. “We steken veel tijd in de voorbereiding en hebben gedurende het gehele traject intensief contact met opdrachtgevers.” Een persoonlijke en transparante aanpak zitten in het DNA van ShopWorks. “Persoonlijkheid, passie voor online en ambitie staan bij ons centraal. Vanuit deze drijfveren zetten wij ons in voor maximaal resultaat, van het eerste strategische gesprek tot de oplevering en verder met advies en ondersteuning.”     

Shopworks
Nijverheidsweg 16, 3534 AM Utrecht
T 088-6480401
www.shopworks.nl

delen