sluiten

Raben Group – Your Partner in Logistics

terug naar alle artikelen

image

Binnen Nederland is Raben ook een betrouwbare partner voor distributie. Sinds een jaar zijn we lid van het Nederlandse distributienetwerk Distri XL – fijnmazige distributie, realtime informatie, betrouwbaar en goede kwaliteit.

Vanuit ons centraal gelegen depot in Oss hebben wij dagelijkse vertrekken naar bovenstaande landen. Dagelijks staan meer dan 70 medewerkers voor u klaar om u te ondersteunen bij uw activiteiten en uw zendingen door het gehele logistieke proces te begeleiden.

Het begin van 2018 werd gekenmerkt door de lancering van een eigen transportnetwerk in Duitsland. Wij bieden landelijke transporten met behulp van onze eigen structuur. Het onafhankelijke netwerk in Duitsland is nu gebaseerd op 33 eigen vestigingen en 46 netwerklocaties in totaal.

Raben Netherlands maakt gebruik van moderne IT oplossingen, waaronder myRaben portal: het platform bevat alle zendingen en warehouse orders. Snelle, duidelijke informatie in een goed ontwikkeld analytische tool. Overzichtelijke track & trace inzage, statussen en uitgebreide rapporten.

Tevens bieden wij meerdere additionele services, welke het antwoord zijn op de behoeften van onze klanten met betrekking tot kostenoptimalisatie en flexibiliteit van transportoplossingen. De services staan voor gemak en bieden op maat gemaakte individuele behoeften.

Onze dienstverlening wordt ondersteund door onze ETA (estimated time of arrival) tool, waarmee u de geplande levertijd van uw zendingen nauwkeuring kunt inzien in een tijdslot van twee uur. Zijn uw goederen geleverd? Dan kunt u de E-POD, inclusief handtekening direct opvragen in uw persoonlijke omgeving van het myRaben-portal.

Raben Netherlands is ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Raben Netherlands B.V.
Vorstengrafdonk 81
5342 LW Oss
T 088-7720050
www.raben-group.com

delen