Word lid

sluiten

GOOS! Evenementen Organisatie en de Oude Kerk in Dongen

Tekst: Esther Nagtegaal

terug naar alle artikelen

image

Inmiddels is de derde keer in voorbereiding, maakt Lisette steeds meer gebruik van de Oude Kerk en mondden complimenten over haar mensen uit in Hospitality Hands, een uitzendbureau voor bedienend horecapersoneel.

Verbeterd evenementenklimaat
Een unieke, vaste evenementenlocatie met een goede sfeer voor verschillende gelegenheden. Die wens kwam voor Lisette enkele jaren geleden uit met de Oude Kerk in Dongen. Sindsdien investeerde het kerkbestuur in de verwarming en de wifi. Het evenementenklimaat werd er een stuk beter van. Geen wonder dat Lisette zich steeds meer concentreert op de mogelijkheden die deze sfeervolle plek biedt.

De rol van de ruïne
“In de kerk zelf is het nu altijd behaaglijk”, vertelt ze. “Dat betekent dat we nu ook in de wintermaanden diners, meetings en bruiloften kunnen organiseren.” De ruïne is een ander verhaal. Daar speelt het weer nog steeds een belangrijke rol, maar ook daar heeft Lisette iets op bedacht. “In de winter plaatsen we chaletjes en organiseren we er eindejaarsevenementen. Een soort kerstmarkt-idee. In de andere seizoenen gebruiken we de ruïne als sfeervolle entree als het weer niet meewerkt”, legt Lisette uit.

“Dankzij een beter evenementenklimaat in de kerk, kunnen we nu veel beter gebruikmaken van de mogelijkheden

Mediterrane sferen
De ruïne is op zijn best als de temperatuur stijgt en het droog blijft in Dongen. Dan waant de bezoeker zich in mediterrane sferen. Een beleving die in Nederland zijn gelijke niet kent. 17 juni zijn we er te gast met de Mini Netwerk Contactavond. Met een beetje geluk wordt het zo’n zwoele avond die aan Italië doet denken.

Aanmelden voor Mini Netwerk Contactavond maandag 17 juni

delen

GOOS! Evenementen Organisatie
www.goosevenementen.nl/ Lees meer >