Word lid

sluiten

Droom jij van je eigen bedrijf? Maak een vliegende start!

terug naar alle artikelen

image

“Mijn passie is andere vrouwen te helpen hun vleugels uit te slaan en samen het succes te maken”, vertelt Esther met een gulle glimlach.

Kan ik mijn baan wel opzeggen?
Hoe kom ik aan klanten? Waar moet ik beginnen? Is het financieel haalbaar? Vragen waar elke startende onderneemster van wakker ligt. “Gezonde vragen, maar ook vragen die het daadwerkelijk doen in de weg staan. Als jouw sparringpartner help ik je deze vragen te beantwoorden.” Nelleke, licentiepartner sinds een half jaar, vertelt trots: ‘Esther biedt een veilige haven om in te kunnen starten. Ze weet welke wegen je moet bewandelen zodat je niet te snel gaat en zaken vergeet. Ik ervaar haar als een echte businesscoach’.

Word licentiepartner
Ik help je van A t/m Z je eigen bedrijf op te zetten. Van bedrijfsnaam, logo, website, nieuwsbrieven, social media tot en met back office systemen en administratie. Bij voorkeur heb je dan ook al je eerste klanten. Stuk voor stuk succesfactoren die jou die vliegende start bieden. Veerle, licentiepartner sinds drie maanden, beaamt dit volop: ‘Esther heeft me echt met raad en daad geholpen. Ze is mijn startblok, mijn klankbord en de stok achter de deur’.  

Waarom kiezen voor Miss Troubleshooter
Mijn motto is: stel niet uit tot morgen wat je vandaag door een ander kunt laten doen. Je hoeft het wiel niet zelf opnieuw uit te vinden. Jij doet waar jij goed in bent, ik help jou bij de organisatie daarvan. Bovendien is de licentie echt goedkoper dan wanneer je alles alleen doet. Je bespaart dus in tijd, geld en stress. Daarnaast is het netwerk van licentiepartners een vangnet voor elkaar. Gelijkgestemden die elkaar inspireren met een hoge gunfactor.

Loop je met de gedachten om voor jezelf te beginnen? Vraag dan gratis het licentiemagazine aan.

Fotografie: Wijnand Geuze

delen

Miss Troubleshooter
www.misstroubleshooter.nl/ Lees meer >