sluiten

De digitale snelweg naar ondernemerschap

terug naar alle artikelen

image

Vandaag de dag leven we in een wereld waarin internet niet meer weg te denken is. Online bestellen we kleding, gadgets en eten en vervolgens wachten we geduldig thuis op de bank tot onze bestellingen geleverd worden. De wereld is ‘makkelijker’ geworden.

Ik was altijd al ondernemend, maar had me nog niet echt verdiept in de vraag naar websites. Af en toe maakte ik een website voor vrienden of familieleden. In mijn persoonlijke omgeving ging het woord al snel rond: als je een website nodig hebt moet je Ryan bellen.

Ik begon na te denken over mijn toekomst en besloot mijn bedrijf Unique Design in te schrijven bij de KvK op 19 jarige leeftijd. Ik startte mijn bedrijf met een heldere visie: Bedrijven online volledig ontzorgen. Vanuit huis begon ik websites te maken voor (startende) bedrijven. Ik besloot de websites van klanten te hosten op mijn eigen server om zo de kwaliteit en service 24/7 te kunnen waarborgen en monitoren. Daarna voegde ik zoekmachineoptimalisatie en online marketingwerkzaamheden toe aan de diensten van Unique Design.

 

"Online resultaat door een internetbureau dat met je meedenkt"

Het bedrijf werd zodoende omgetoverd tot “Full service internetbureau”. Unique Design is op dit moment voorzienend in alle aspecten van internet gerelateerd werk, van online positionering tot online verkoop. Onze klanten zijn zeer te spreken over de zekerheid die wij hen bieden. Wij geloven namelijk dat jouw project nog succesvoller wordt wanneer de samenwerking vlotjes verloopt. Wij denken graag met je mee, maar laten je vrij in je keuzes. Verder staat Unique Design voor transparante communicatie en garanderen wij een kwalitatief eindproduct.

Unique Design is tot op heden blijven groeien en doet vandaag de dag zaken met bedrijven door heel Europa. Door digitaal te werken is de drempel voor klanten minder hoog, wij zijn namelijk goed bereikbaar voor iedereen. De introductie van SLA’s heeft ervoor gezorgd dat we internationaal onze klanten van flexibiliteit kunnen voorzien. In het begin was het een hele stap om samenwerkingen over de grens aan te gaan, maar wij zijn blij dat we de stap hebben gezet en zijn van plan om te blijven groeien.

delen