sluiten

NH Waalwijk, de ontmoetingsplek waar bijna alles kan

Tekst: Esther Nagtegaal

terug naar alle artikelen

image

Het gebouw met de gebogen gevel en de beige stenen kolom boven de entree. Centraal gelegen in het hart van Brabant, langs de N261, op een steenworp afstand van de Efteling. NH Waalwijk. Iedereen kent het, maar kom je er ook wel eens? F&B-manager Pieter Brans nodigt je van harte uit om eens de afslag te nemen. Want NH Waalwijk is gemoedelijk, comfortabel en gastvrij. Voor particulieren die een weekendje weg zijn, maar ook voor ondernemers die een locatie zoeken voor hun afspraak, vergadering of evenement.

Tweede thuis
“Behalve hotel zijn we ook een ontmoetingsplek”, vertelt Pieter. “Centraal gelegen, goed bereikbaar en met gratis parkeren voor de deur. We hebben 7 vergaderzalen die we flexibel in kunnen delen, uiteraard volgens de richtlijnen die op dit moment gelden, en je kunt bij ons ook terecht voor een (zaken)lunch of een kop koffie. Bij ons kan bijna alles, zowel zakelijk als particulier. Zakenmensen die we tot onze vaste klanten mogen rekenen, beschouwen NH Waalwijk als hun tweede thuis. Onze ruimtes zijn rustig en zakelijk ingericht. Waar ze vooral voor terugkomen dat zijn de mensen, de vertrouwde gezichten die steeds weer voor ze klaarstaan.”

Kom eten
Wil je ook kennismaken met NH Waalwijk en alle mogelijkheden die de locatie biedt? Dat kan op 12 oktober tijdens het Brabants Netwerkdiner. Je kunt er namelijk ook gezellig en lekker eten. “Natuurlijk serveren we die avond een heerlijk diner”, zegt Pieter. “Verder laten we onze service- en gastgerichtheid voor zichzelf spreken.”

Aanmelden Brabants Netwerkdiner maandag 12 oktober  

NH Waalwijk       
Bevrijdingsweg 1
5161 BZ Sprang-Capelle
T 0416-674684   
nhwaalwijk@nh-hotels.com                             
www.nh-hotels.com       

delen