sluiten

Landgoed de Rosep; de ultieme zakenlocatie in de parel van Brabant

Tekst: Esther Nagtegaal

terug naar alle artikelen

image

Ook in 2021 zijn we weer te gast bij Landgoed de Rosep voor een Brabants Netwerkdiner. In het rustige groene buitengebied van Oisterwijk, waar ontspanning en natuurschoon de boventoon voeren, genieten we wederom van de gastronomie die de familie Verhoeven en medewerkers te bieden hebben. Het zijn precies deze ingrediënten die De Rosep zo geliefd maken bij het zakelijke publiek. En daar doet het landgoed in deze tijden nog een schepje bovenop.

Veilig, zorgeloos en in stijl vergaderen
Coronaproof vergaderen? Dat kan bij De Rosep veilig, zorgeloos én in stijl. Wie een bijeenkomst of vergadering boekt bij Landgoed de Rosep – keuze uit 20 verschillende vergaderzalen - kan rekenen op de gebruikelijke hoge standaard plus de nodige voorzorgsmaatregelen. Het personeel zorgt ervoor dat het meubilair in anderhalvemeter-opstelling staat. Ontbijt, lunch en diner worden geserveerd met in achtneming van de RIVM richtlijnen. Je hoeft zelf niet te regelen, De Rosep neemt al het werk uit handen. Het is ook mogelijk om een hybride event te organiseren. Dankzij de nieuwste livestreamtechnieken, in samenwerking met onze lokale AVM-partner Mercury Audiovisueel, kun je zowel op locatie als thuis het evenement of de vergadering volgen.

Hoge standaard
Zo handhaaft De Rosep het hoge kwaliteitsniveau waar het landgoed om bekend staat ook in tijden van corona. De familie Verhoeven en personeel maken er al meer dan 30 jaar topprioriteit van om hun gasten in de watten te leggen. De locatie is populair bij zakelijke gasten, maar heeft ook voor particulieren alles in huis voor een onvergetelijk verblijf. De echte Bourgondiër geniet hier van tongstrelende gerechten en uitgelezen wijnen, een spa & welnesscenter, zwembad, tennisbaan en fitnessruimte. En vergeet de Oisterwijkse bossen en vennen niet. Een verblijf bij De Rosep is genieten van het beste wat Oisterwijk te bieden heeft. Op elk gebied.  

Aanmelden Brabants Netwerkdiner maandag 12 juli

delen

Landgoed de Rosep

www.rosep.com Lees meer >