Word lid

sluiten

Bij ons is het gras altijd groener

Fotografie: Geeke van Dijck

Tekst: Stefan Korthout

terug naar alle artikelen

image

De rode loper ligt uit bij BurgGolf de Haverleij Den Bosch. En niet alleen voor wie een ronde komt golfen. Het restaurant en de zalen zijn namelijk ideaal voor bijeenkomsten, evenementen en feesten. Zowel zakelijk als particulier. Bovendien worden iedere dag van de week à la carte lunches en diners geserveerd. Eventmanagers Lisanne Verboom en Maureen Hubers vertellen over de mogelijkheden van hun locatie, aan de fraaie buitenrand van ’s-Hertogenbosch

Uitzicht over de greens
“Wie een feest, bedrijfsuitje, vergadering of ander event laat organiseren door De Haverleij kan letterlijk alle kanten op. Ons gezellige restaurant en de zalen zijn op diverse manieren in te richten, waarbij we rekening kunnen houden met uiteenlopende groepsgrootten. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. We kunnen hier ook de terrassen bij betrekken. De 18 holes golfbaan is zomer en winter het sfeervolle decor. Dat fraaie uitzicht over de greens vind je nergens anders. Ofwel: bij ons is het gras altijd groener.”

Warm en informeel
“Natuurlijk kunnen we desgewenst de mogelijkheden van de golfbaan benutten door een bijeenkomst te combineren met een golfclinic. Maar je hoeft écht geen golfer te zijn om je welkom te voelen bij De Haverleij. Ons interieur is warm en informeel. Daarom voelt iedereen zich hier zo snel thuis.”

Meer mogelijk dan thuis
“Privé kiezen mensen steeds vaker voor een borrel, huwelijksfeest of verjaardagsfeest buitenshuis, omdat er dan volgens de huidige coronawetgeving meer mogelijk is dan thuis. Ze komen naar De Haverleij omdat ze onze locatie gemakkelijk kunnen bereiken en we ruim voldoende parkeergelegenheid hebben. Ze ontdekken dan bovendien hoe fijn het is om nergens voor te hoeven zorgen en wij alles tot in de puntjes regelen. Dan kunnen zij alle aandacht geven aan hun gasten.”

Aanmelden Brabants Netwerkdiner maandag 18 januari

delen