Word lid

sluiten

Inspirerende mogelijkheden voor zakelijk ontmoeten en verblijven

Fotografie: Geeke van Dijck

Tekst: Stefan Korthout

terug naar alle artikelen

image

Veghel heeft vele gezichten. Op het snijpunt van bedrijvigheid, cultuur en natuur vinden we een bijzondere plek voor zakelijke ontmoetingen: The Yard Hotels. Eigenaresse Maud Kanters startte haar onderneming in 2018 aan de Zuidkade in een sfeervol pand aan de historische haven. Niet ouder dan 26 en vol frisse ideeën. Daarna volgde restaurant Koopvaart aan de Noordkade. Nog héél even en dan is ook de naastgelegen uitbreiding klaar. The Yard Noordkade is een hotel met vergaderfaciliteiten.

Succesvol ontmoeten
“The Yard Hotels biedt alles voor succesvol ontmoeten en comfortabel overnachten. Als volgende maand onze nieuwste aanwinst open gaat, beschikken we over 20 hotelkamers en diverse vergaderfaciliteiten met een fijne ambiance. De Conference Room kent verschillende opstellingen voor 30 tot 100 personen. De Board Room is geschikt voor 12 personen. We serveren koffie, drankjes, lunches en diners en hebben een mooie culinaire kaart. Beide ruimtes beschikken over een eigen keuken. Dus als onze gasten geheel zelfvoorzienend willen zijn, kan dat ook. Iedereen kan dus zelf bepalen hoe een bijeenkomst bij The Yard verloopt.”
 
Serviceniveau
“Dit serviceniveau herken je ook in ons hotelgedeelte. We maken het onze gasten helemaal naar de zin. Fijne ambiance, hoge kwaliteit en kamers in diverse formaten. En niet te vergeten de locatie waar we zitten. Veghel is de vijfde industriestad van Nederland. Bedrijven van nationale en internationale betekenis zitten hier om de hoek. Veghel ligt bovendien midden in het groene hart van Brabant. De Noordkade staat bol van cultuur en ontspanning. En dat alles op een steenworp afstand van het stadshart. Kortom: The Yard heeft inspirerende mogelijkheden voor zakelijk ontmoeten en verblijven.”
 
Aanmelden Brabants Netwerkdiner maandag 19 juni
 
The Yard Noordkade
Noordkade 1
5462 EC Veghel
T 0413-783303
info@theyardhotel.nl
www.theyardhotel.nl

delen