sluiten

Zorgeloos werken waar en wanneer je maar wilt

Tekst: Esther Nagtegaal

terug naar alle artikelen

image

Fijner binnenkomen
Sinds kort heeft IT Support Groep het hele pand in gebruik. Onderbuurman Vogels Bouwmanagement had ook behoefte aan meer ruimte en vond die in de Heraclesstraat. Na een kleine verbouwing zitten de ict’ers er nu ruim en representatief bij. “We kunnen onze klanten nu ook persoonlijker ontvangen”, vertelt Joost. “Niet meer dat stemmetje via de intercom ‘kom maar naar boven’, maar een warm onthaal aan de voordeur.”

ICT’ers welkom
Merkx kijkt alweer vooruit: “Wij zijn constant op zoek naar mensen met ICT-certificaten en ervaring, voor allerlei functies. We hebben klanten met één tot pakweg 100 werkplekken, dus ook als je als systeembeheerder toe bent aan de volgende stap in je carrière zit daar genoeg uitdaging in.” Die klanten zijn vooral MKB-bedrijven in de regio en dat heeft een reden. “Als je tegenwoordig een probleem met je computer hebt, dan ben je behoorlijk onthand. Het verstoort je dagelijkse werk. De pijn die onze klant dan voelt, die voelen wij ook. Werkt die pc niet zoals jij dat gewend bent, dan moet het snel opgelost zijn. We kunnen veel op afstand doen, maar lukt dat niet dan beloven wij dat er binnen een halfuur een specialist ter plekke is om het probleem te verhelpen.”

Voorkomen is beter dan genezen
Maar IT Support Groep doet er alles aan om te voorkomen dat dat nodig is. “We houden het systeem van onze klanten op afstand in de gaten”, vertelt Joost Merkx. “Op diverse monitoren zien we gedetailleerd hoe het gesteld is met vitale functies zoals de mailserver, schijfruimte of de processor. Loopt één van die processen gevaar, dan grijpen we meteen in, vaak zonder dat de klant dat merkt.”

De oplossingen van de toekomst
Dat wordt steeds belangrijker volgens Joost. “Computers zijn overal en we gebruiken ze voor van alles; zowel zakelijk als privé. Die lopen ook steeds meer in elkaar over. Het is allang geen uitzondering meer dat een werknemer ’s avonds thuis nog even wat werk verricht. Cloud-oplossingen zoals Office 365 spelen daarop in. Daarmee kun je werken waar en wanneer je maar wilt. Thuis je presentatie afronden, een gesprek voorbereiden of samen de laatste hand leggen aan dat projectdocument in het restaurant op de hoek. Dat is écht de toekomst! Daarom organiseren we ook regelmatig kennissessies over de mogelijkheden van Office 365.”

Slimmer en veiliger
Het team van IT Support Groep spant zich 24/7 in om klanten op alle mogelijke manieren te ondersteunen en te verrassen. “We doen systeembeheer maar nog zoveel meer”, zegt Joost. “Samen met Microsoft ontwikkelden we zelfs een nieuwe Cloud-oplossing die bedrijven nog meer zekerheid biedt. Als gecertificeerd Cloud OS Network Partner willen we in dit ‘Privacy & Security tijdperk’ écht het verschil maken voor onze klanten met slimme, innovatieve oplossingen die bijdragen aan de groei van ieder bedrijf.”

Eerst proberen
Daarmee weet IT Support Groep klanten echt aan zich te binden; de allereerste klant is nog steeds klant. Voor mensen die IT Support Groep niet kennen heeft Joost een voorstel: “Probeer ons gewoon eens uit, de eerstvolgende keer dat je een probleem hebt. Maakt niet uit of het Windows, Mac of Android is, wij laten je graag vrijblijvend zien en ervaren hoe wij zaken aanpakken.”

 

delen

IT Support Groep

www.itsupportgroep.nl Lees meer >