sluiten

Samen presteren is altijd ons uitgangspunt

Tekst: Aldi van Lierop

terug naar alle artikelen

image

Edwin: “Onze laatste aanwinst is een jurist. We willen klanten vanuit ons eigen team zo breed mogelijk kunnen adviseren. Daarom kiezen we voor dit groeimodel. We bestaan inmiddels twintig jaar.”

Het plezier straalt er bij iedereen vanaf in het open en lichte kantoor aan de Wildeman 14 in Blixembosch (Eindhoven). In de hal staat een ouderwetse bascule, een zware weegschaal die alleen het juiste gewicht aangeeft als deze in balans is en waarvan de naam Baskuul is afgeleid. Edwin: “Een evenwichtige bedrijfsvoering is ook in balans. Of je nu net begint, moet heroriënteren, toe bent aan een volgende stap of er klaar mee bent en wilt overdragen, voor de juiste bedrijfsmatige beslissingen heb je inzicht nodig in de actuele cijfers en wat deze precies betekenen. Dagelijks zorgen wij voor dat inzicht en het best passende advies. Dat vind ik nog steeds heel mooi werk.”

Ons motto
De financiële administratie, accountancy en financieel advies, de loonadministratie, belastingadvies en nu dus ook juridisch advies. Baskuul heeft voor alle disciplines bewust vaste mensen in dienst. Wester: “We willen als compleet team klaarstaan voor al onze klanten en elkaar ondersteunen om samen te presteren. Samen presteren is ons motto. Daar leven we intern naar en het geldt ook voor de langdurige samenwerking die we met onze klanten aangaan. Op de muur staat onze missie: ‘Wij investeren in onze relaties en blijven innoveren om samen de volgende stap te zetten’.[AL1]  We zijn zelf ook zelfstandig ondernemer en weten uit eigen ervaring wat nodig is om die volgende stap mogelijk te maken.”

Kritische vragen
Edwin: “We zien mensen graag slagen. Daarom stellen we bij de allereerste en iedere volgende stap kritische vragen. Niet om het enthousiasme weg te nemen, maar om een reëel beeld te krijgen van wat er werkelijk nodig is om te slagen. Wat heb je er voor over? Hoe dik wil je je boterham belegd hebben, enkel, dubbel of triple? Hebben we alle opties bekeken en denken we dat het niet haalbaar is, dan zeggen we dat ook. We gaan geen werk aannemen alleen om een factuur te kunnen sturen. We willen voor langere tijd investeren in onze relaties. Werken met een abonnement is daarom ideaal. Klanten kunnen zo vaak bellen of binnenlopen als ze nodig hebben en wij hoeven niet steeds minuten te tellen.”

Het verschil maken
Aan het eind van het interview komt Arthur Heeger ook even kennismaken. Net als Edwin en Wester geniet hij net zo goed nog iedere dag van de variatie in het werk. Arthur: “Geen dag is hetzelfde en we kunnen echt het verschil maken voor een ondernemer. Wat het nog leuker maakt, is dat we onze klanten bij Baskuul als team ondersteunen. We zijn samen verantwoordelijk voor het geheel.”

delen

Baskuul Accountancy en Belastingadvies

www.baskuul.nl Lees meer >