Word lid

sluiten

Laat je verrassen door Eethuis Twintig

Tekst: Esther Nagtegaal

Fotografie: Suzanne Verhagen

terug naar alle artikelen

image

Eethuis Twintig is vernieuwd. Vijf jaar nadat Thomas Inderfurth het restaurant aan de Tilburgse Piushaven overnam, staat er een nieuw concept met een nieuwe kaart en een vernieuwd interieur. Thomas koos ervoor om het op zijn manier te doen. En dat pakt gunstig uit voor gasten én personeel.  

Iedere locatie een feestlocatie
Die ommekeer was hard nodig. Begin 2020 was het erop of eronder voor Eethuis Twintig. Toen de lockdowns kwamen was dat in zekere zin een zegen. Inderfurth: “We kregen de kans om weer eens te doen waar we goed in zijn: creativiteit laten zien, verrassen. We waren één van de eersten die begonnen met bezorgen. Toen bleek ook dat we behoorlijk wat goodwill opgebouwd hadden bij onze gasten. Dat gaf ons de moed om door te gaan, maar dan wel op een totaal andere manier. Dichter bij onszelf. We hebben radicaal de bezem door het bedrijf gehaald en afscheid genomen van een heleboel dingen. Het was keihard werken, maar nu doen we weer waar we blij van worden.”
 
Werelds koken
Dat de bezoekers van Eethuis Twintig daar ook blij van worden, blijkt wel. Het loopt weer als een trein. De entourage is licht en open; industrieel met warme accenten. De kaart is anders dan bij anderen; een klassiek Franse basis met Aziatische invloeden en Hollandse technieken. “À la tapas, maar dan met een culinair jasje”, licht Thomas toe. “We serveren eerlijk eten van leveranciers uit de buurt, met een hoog smaakniveau.” De kern van het team bleef gelukkig stabiel. En dankzij dat team zijn het onthaal en de persoonlijke benadering onveranderd warm. Wie ervan wil proeven is van harte welkom voor een (hernieuwde) kennismaking.
 
Aanmelden Brabants Netwerkdiner maandag 12 december 2022

delen