Word lid

sluiten

Hippefruitmand; de specialist in online fruitmanden

Fotografie: Else Loof

Tekst: Marsha Paans

terug naar alle artikelen

image

Zeg eens eerlijk: verdienen je werknemers in deze tijd niet een beetje extra gezonde aandacht? Met een fruitmand van Hippefruitmand geef je een bijzondere attentie.

Alleen het beste is goed genoeg
“Fruitmanden zijn cadeaus en als je een cadeau krijgt, dan moet het goed zijn”, vertelt Marco van Overveld, eigenaar van Hippefruitmand. “Elke dag selecteren wij, bij onze vaste leveranciers in de omgeving, het beste en lekkerste fruit. Met dit fruit maken wij zelf onze fruitmanden. Zo houden we zelf de kwaliteit en samenstelling in de hand. Onze Hippefruitmanden zijn 100% recyclebaar en speciaal ontwikkeld voor het versturen van vers fruit. Hierdoor kunnen wij ons fruit goed en veilig bezorgen in heel Nederland en België. Soms dezelfde dag nog!”

Voor iedere gelegenheid een Hippefruitmand
“Toen we in 2010 startten, hadden we 5 verschillende fruitmanden in 1 formaat. Tegenwoordig bieden we 75 fruitmanden, van groot tot klein. Denk aan fruitmanden met noten, chocolade, champagne, heerlijke wijnen of een fruit-waterpakket; noem het maar op! Heb je een collega die net bevallen is van een kleine? Dan hebben we zelfs een geboortepakket met bijvoorbeeld een knuffeltje, slabbetje en heerlijke Zwitsal producten. Hoe leuk is dat? Natuurlijk ontbreken de traditionele fruitschalen en fruitmanden gevuld met biologisch fruit niet in ons assortiment. We proberen voor iedere gelegenheid een geschikte fruitmand samen te stellen”, legt Marco enthousiast uit. “We willen niet alleen fruitmanden maken om iemand beterschap te wensen, maar ook om iemand te feliciteren of succes te wensen. Wat de reden ook is, met een Hippefruitmand tover je altijd een glimlach op het gezicht van de ontvanger.”

delen

Hippefruitmand.nl
www.hippefruitmand.nl Lees meer >