sluiten

"Help, we mogen weer naar kantoor"

Fotografie: Else Loof

Tekst: Marsha Paans

terug naar alle artikelen

image

We zijn ons allemaal bewuster geworden van hygiëne. Schoonmaken was nog nooit zó belangrijk. Maar wat als we straks weer naar kantoor mogen? Of wat als we plots weer thuis moeten gaan werken? Kunnen we überhaupt nog naar kantoor? Hoe gaan we dat inrichten? En wie gaat ons helpen? Schoonmaakbedrijf Stoffels Bleijenberg natuurlijk. Kees de Rooij (Operationeel Manager), Bart Grootens en Tessa de Kok (Commercieel Managers) leggen uit hoe zij kunnen helpen.

Altijd bij u in de buurt
“Stoffels Bleijenberg is een regionaal schoonmaakbedrijf en ondernemend en dichtbij zijn onze belangrijkste kernwaarden”, vertelt Tessa enthousiast. “Onze schoonmaakmedewerkers wonen bij u om de hoek. Op deze manier zijn we áltijd dichtbij en kunnen we snel schakelen.”

“Het is een bewuste keuze geweest om ons als regionaal bedrijf te positioneren. Op deze manier is onze communicatie persoonlijk en zijn onze lijntjes kort. We leveren maatwerk en schakelen snel als het gaat om op- en afschalen van schoonmaakmedewerkers of een aanpassing van het programma. Dus wanneer we weer naar kantoor mogen of plots thuis moeten gaan werken, dan is flexibiliteit cruciaal. Gelukkig zijn we altijd in de buurt”, vult Kees aan.

Goed advies; nét zo belangrijk
“Los van het schoonmaken stappen wij ook in de adviserende rol. Hoeveel mensen zullen er op kantoor aanwezig zijn? Hoe kunnen de flexwerkplekken ingericht worden? Zijn er genoeg desinfectiepunten aanwezig? Of kunnen er bepaalde looproutes uitgestippeld worden? Ook met deze vragen kunt u bij ons terecht.”

Schoon & veilig?
“Mensen komen er nu achter dat schoonmaken – ook dat wat niet zichtbaar is – erg belangrijk is”, vertelt Bart. “Met ons concept Schoon & Veilig kunnen we de schoonmaak in drie stappen verbeteren.”

Wilt u hier meer over weten? Meer informatie vindt u via deze link

Foto van links naar rechts: Bart Grootens, Kees de Rooij, Tessa de Kok

delen

Stoffels Bleijenberg

www.stoffelsbleijenberg.nl Lees meer >