Word lid

sluiten

De post-corona meetingroom heeft meer in zijn mars

Tekst: Esther Nagtegaal

Fotografie: Suzanne Verhagen

terug naar alle artikelen

image

Corona heeft het bedrijfsleven voorgoed veranderd. We reizen een stuk minder, werken vaker thuis en doen veel meer digitaal. Het gebruik van kantoorruimtes verandert daardoor ook. Videobellen heeft een veel prominentere plaats ingenomen in het bedrijfsleven. Tegenwoordig doen we zaken via een camera in plaats van de halve wereld rond te vliegen. En dat vraagt om een andere inrichting van - met name - de meetingroom.

Representatief in beeld
Henk en Rogier van HeRo furniture zien een enorme verschuiving op de werkvloer. Minder mensen op kantoor en de meetingroom is het hart van het bedrijf geworden. Maar die voldoet in de meeste gevallen niet meer aan de eisen van deze tijd. “Videomeetings zijn niet meer weg te denken. Mensen moeten via een camera met elkaar kunnen communiceren. De meeste meetingrooms zijn daar nog niet op ingericht”, zegt Rogier. “De standaard rechthoekige tafel maakt het moeilijk voor de aanwezigen om in de camera te kijken. En die hangt vaak niet op de juiste hoogte.” De inrichting moet daarom op de schop en dat biedt veel voordelen.

“Tegenwoordig doen we zaken via een camera, de meeste meetingrooms zijn daar nog niet op ingericht”

Klaar voor de toekomst
HeRo furniture heeft zich gespecialiseerd in oplossingen voor de meetingroom van vandaag. Het hele proces, van advies tot oplevering, nemen ontwerper Rogier en meubelmaker Henk voor hun rekening. En dat is altijd maatwerk. “We kijken naar wat er nodig is om de ruimte optimaal te benutten en beginnen dan met het uitbrengen van een advies”, zeggen ze. “Natuurlijk kan alles ook in de bedrijfskleuren of met een logo erop. We kunnen zelfs de ruimte kant-en-klaar opleveren, inclusief een knop met voorgeprogrammeerde instellingen voor ieder type gebruik. Geen omkijken meer naar.” Zo wordt de belangrijkste ruimte van het bedrijf niet alleen klaar voor de toekomst, maar ook multifunctioneel.

Foto: Henk Fokker (l) en Rogier Extra (r)

delen

HeRo Furniture
www.hero-furniture.nl Lees meer >