sluiten

Barlucca: Een stoer, Italiaans getint restaurant

terug naar alle artikelen

image

Robin Mol en David da Silva zijn inmiddels al 8 jaar werkzaam bij Barlucca. In eerste instantie als bedrijfsleiders, maar na 4 jaar hebben ze de kans gekregen om Barlucca over te nemen. Deze kans lieten ze natuurlijk niet aan zich voorbij gaan. Nu kunnen de mannen zich al bijna 4 jaar eigenaar van Barlucca noemen! ‘Een grote stap maar heel tof om te doen.’

Verwachtingen overtreffen
‘We zijn een restaurant met twee etages. Beneden is ons à la carte restaurant en boven hebben we een ruimte die we privé verhuren voor private dining, feesten & partijen, huwelijken, zakelijke evenementen en vergaderingen’, vertelt Robin. ‘We zijn een Italiaans getint restaurant, dus natuurlijk hebben we de Italiaanse pizza’s en pasta’s. Maar onze chef geeft aan al onze gerechten een creatieve twist met verse, eerlijke producten die op dat moment in Nederland in het seizoen zijn’, vertelt Robin trots. ‘We zijn laagdrempelig en betaalbaar, maar met onze gerechten zijn we meer dan een middenklasse restaurant’, vult David aan. ‘We willen de verwachting van onze gast overtreffen en een verrassingseffect creëren. Daar houden we van!’

Positieve blik op de toekomst
‘We hebben een prachtige zaak waar we onze ziel en zaligheid in hebben gestopt. Ook in deze tijd blijven we investeren in het restaurant, onze gasten en het personeel. Dat wordt gewaardeerd. We hebben zin om weer te knallen! We zien het zonnig in en beloven je dat het verrassingseffect nóg groter zal zijn wanneer we weer open mogen.’

Brabants Netwerkdiner
Wil je je ook even begeven op een Italiaanse Piazza? Meld je dan aan voor het Brabants Netwerkdiner op maandag 28 juni

Barlucca
Van Coothplein 24
4811 NG Breda
T 076-5216696
info@barlucca.nl
www.barlucca.nl

delen