sluiten

“Alleen ben je sneller, maar samen kom je verder”

Fotografie: Else Loof

Tekst: Marsha Paans

terug naar alle artikelen

image

Een conferentiecentrum, hotel, grand café én priesteropleiding. ‘Je zult wel denken: een priesteropleiding? Jazeker! Dat is het van origine, en op de bovenverdiepingen van de voorbouw is de Stichting Priester en Diakenopleiding (S.P.D.O.B.) nog steeds permanent gevestigd’, begint Peggy van Aert te vertellen. ‘Tegenwoordig zijn we meer dan dat. Nu richten we ons onder andere op het exploiteren van het conferentiecentrum, het hotel en het grand café.’

Onze deuren staan wagenwijd open
‘Omdat het eerst een seminarie was, was het niet de bedoeling dat je er zomaar binnenkwam. Om deze reden waren de poorten voorheen vaak gesloten’, vertelt Peggy. ‘Nu staan de deuren wagenwijd open voor je vergadering, bruiloft, evenement, condoleance of gewoon voor een kopje koffie. Ja… we zijn heel divers!’, zegt Peggy trots.

Social Hub
‘Over samenwerken gesproken; wij bieden naast hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen ook bedrijfsruimtes aan in de vorm van een “hub”. Wanneer je als ondernemer zo’n werkplek bij ons huurt, zit je met tientallen professionals samen. Zo krijg je de kans om te verbinden, ontwikkelen en te groeien en dat is er zo mooi aan’, zegt Peggy enthousiast.

Leerhotel
‘We zijn een erkend stagebedrijf en we bieden leerlingen en studenten de mogelijkheid om ervaring op te doen binnen alle facetten van het horecavak. Ik ben ervan overtuigd dat je het horecavak alleen leert door het te doen. De studenten geven ons weer nieuwe inzichten. Ook nu geldt weer: alleen ben je sneller, maar samen kom je verder. En zo is het cirkeltje weer rond’, sluit Peggy af.

Aanmelden Brabants Netwerkdiner maandag 31 mei

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk
Hofstraat 8
4741 AK Hoeven
T 0165-507550
info@bovendonk.nl
www.bovendonk.nl

delen