sluiten

Thuis in de (groot) zakelijke markt’

Fotografie: Laurens Janus

Tekst: Willem de Volder

terug naar alle artikelen

image

“We hebben in samenspraak met Hoppenbrouwers Techniek een onderhoudscontact samengesteld. Het bedrijf, dat zo’n 180 Citroën-bedrijfswagens heeft lopen, krijgt een keer per maand een rekening en heeft daardoor  de variabele autokosten tot vaste autokosten gepromoveerd. Extra interessant voor het bedrijf en bijzonder in de autowereld is dat we de contractduur van de auto’s hebben opgetrokken van 4/5 jaar tot 7 jaar met daaraan gekoppeld 150.000 kilometer. Een opmerkelijke constructie die het predicaat maatwerk met verve draagt.” Herald spreekt in combinatie met de overeenkomst over ‘efficiency’. Het autopark van Hoppenbrouwers Techniek bestaat uit Citroëns Berlingo, Jumpy en een enkele Jumper. Ook heeft het bedrijf een aantal C1-modellen in het wagenpark.

Flexibiliteit
Hij noemt de afspraken met Diamant-groep vergelijkbaar. “De werkwijze leidt naar een grotere flexibiliteit. Om mobiliteit te waarborgen kunnen ook zij a la minuut in onze werkplaatsen terecht. Gezien de diversiteit van de diensten van de Diamant-groep een welkome constructie.” Herald doelt daarmee op de enorme variatie in opbouw en toepassing van het wagenpark. Diamant-groep voorziet in vervoer van de Dierenambulance en richt zich op diensten die zich bezighouden met wegen- en groenonderhoud. Ook de auto’s van Kringloopbedrijf La Poubelle worden door Citroën Bertens onderhouden. “We denken mee in de keuze van het voertuig en zoeken de beste partijen waar maatwerk zoals de inbouw het best kan worden ondergebracht.”

Toekomstgericht
Behalve op het gebied van zakelijk vervoer heeft Citroën-dealer Bertens ook maatwerk voor de zakenman en particulier. Van Citroën tot DS, inmiddels een op zichzelf staand merk. Herald noemt als voorbeelden de C1, de Cactus, C3 en C3 Picasso. Met veertig jaar ervaring weet het bedrijf, dat bekend staat als GoedBeterBertens, wat het leveren van maatwerk betekent en voelt haarfijn mee met de ondernemer of de particulier. De lange staat van dienst zegt alles over de visie en het empathisch vermogen van directieleden en medewerkers. Dat toekomstgericht denken een prominente rol speelt bij de Brabantse Citroën-dealer werd enige tijd geleden nog eens onderstreept met de toekenning ‘Leerbedrijf van het Jaar’. Citroën Bertens heeft vestigingen in Tilburg en Oisterwijk.

Henny de Haas, Algemeen directeur Hoppenbrouwers Techniek: ‘Citroën Bertens werkt lokaal. Dat sluit goed aan bij onze dienstverlening. Waarom zouden we het ver gaan zoeken als een optimale dienstverlening op het gebied van mobiliteit dichtbij te verkrijgen is. Bovendien weten ze wat kostenefficiency betekent.’

Ad van Buul, Hoofd Algemene Zaken (wagenparkbeheerder) Diamant-groep: “Wij hebben met alle sociale werkvoorzieningsbedrijven in Nederland een inkoopcontract met onder meer Citroën (sinds 2007). Citroën Bertens voert in Tilburg dat contract voor de Diamant-groep naar volle tevredenheid uit.”

delen

Citroën Bertens

www.goedbeterbertens.nl Lees meer >