sluiten

Team Peugeot Nefkens Tilburg voorziet natuurlijk in de best mogelijke mobiliteitsoplossing

Tekst: Willem de Volder

terug naar alle artikelen

image

Zowel in de showroom, in de werkplaats of daarbuiten met de ondernemer aan tafel voorziet het team in de best mogelijke mobiliteitsoplossing. Achterliggende gedachte daarbij is natuurlijk een duurzame samenwerking op lange termijn.

“Wij kunnen elke mobiliteitswens vervullen. Dagelijks staat hier een team van 34 specialisten in diverse disciplines voor de automobilist klaar.” Martijn Vellekate, accountmanager zakelijke markt, verwijst daarmee naar het Peugeot-modelgamma en het dienstenaanbod maar ook naar hoogwaardige vakkennis in de werkplaats. “Op elk niveau staat het inwilligen van klantwensen centraal.” In de showroom vestigt de accountmanager zakelijke markt, de aandacht op de modellen 3008SUV en 5008SUV. De 3008SUV is in maart in Europa verkozen tot ´Car Of The Year´. De 5008SUV, standaard met zeven zitplaatsen, staat inmiddels ook in de showroom. 

Ook de Expert krijgt aandacht: “Hij is heel flexibel inzetbaar. Uit ervaring weten wij dat ondernemers uit de meest uiteenlopende branches hun oog laten vallen op het comfort en het praktisch gemak van deze besteller.”
De Expert voldoet aan de meest moderne eisen. Het Peugeot-verkoopsucces in ons land en daarbuiten is mede te danken aan de populariteit van de 308. Vanaf augustus staat de vernieuwde versie in de showroom. “Veel ondernemers zien vooral de stationwagon als een bij hun stijl passende zakenauto.”
Volgend jaar verwacht Nefkens Tilburg een compleet nieuwe 508. “Dat wordt een nieuw visitekaartje”, Martijn Vellekate kijkt uit naar de komst van de nieuwkomer. In de werkplaats staat het team klaar om waar nodig snel en adequaat service te verlenen. Geheel in lijn met het bord dat achter de receptie hangt, gebeurt dat natuurlijk duurzaam. Het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (Focwa, RAI, Bovag, Stiba) heeft Nefkens Tilburg gekwalificeerd als ‘Erkend Duurzaam’.     

delen