sluiten

Op chanternel bij Miss Bien

Tekst: Esther Nagtegaal

Fotografie: Laurens Janus

terug naar alle artikelen

image

Stel, je bent 40-plus en nog lang niet toe aan ‘achter de geraniums’. Waar ga je dan heen als je een avond ‘op chanternel’ wilt? Naar Miss Bien Chanternel, de kleurrijke nieuwkomer op de Korte Heuvel waar je lekker uit je dak gaat op de dansvloer, ongecompliceerd een goed hapje eet, een borrel drinkt, je verjaardag of een andere gelegenheid viert en op zondag de F1-race kijkt. Bij Miss Bien (Nederlandse uitspraak, maar Frans mag ook) kan alles. Dus ook een Brabants Netwerkdiner.

Meer dansen, minder restaurant
Miss Bien Chanternel is het vervolg op het succes van de dansavonden bij Heaven’s Kitchen. Toen het Vaticaan aan de Korte Heuvel vertrok en het pand vrijkwam, grepen horecaondernemers Bart en Nini hun kans om er een borrel- en danscafé te beginnen voor een doelgroep die anders in Tilburg niet makkelijk aan de bak komt. Met een nieuw concept: meer dansen, minder restaurant, maar wel met dezelfde anders-dan-anders-uitstraling waar Heaven’s Kitchen zo geliefd om was. Rock ’n roll met Parijse flair, ontsproten aan de fantasie van Bart en Nini die ervan houden om nieuwe dingen op te zetten.

“Het vervolg op de populaire dansavonden bij Heaven’s Kitchen; meer dansen, minder restaurant”

Walking dinner met ‘praatvoer’
Miss Bien Chanternel is er speciaal voor de jongens en meisjes die niet meer zo piep zijn, maar nog lang niet uitgeblust. Voor particulieren die eens lekker de boel de boel willen laten en voor zakenmensen die van lekker losjes houden. Je viert er al feest vanaf 15 euro per persoon. En wie naar 013 geweest is, krijgt op vertoon van het ticket het eerste biertje bij een bestelling van het menu gratis. Voor de leden van Netwerk Brabant hebben Nini en Bart ook iets speciaals in petto. Geen restauranttafeltjes op de dansvloer, maar een walking dinner met de happen waar Miss Bien bekend om staat. Reken maar dat dat stevig ‘praatvoer’ is.  

Aanmelden voor Brabants Netwerkdiner maandag 18 november.

Miss Bien Chanternel
Korte Heuvel 2, 5038 CN Tilburg
T 013-2035530
info@missbien.nl
www.missbien.nl

delen