Word lid

sluiten

Het ontbreekt onze gasten aan niets

Fotografie: Else Loof

terug naar alle artikelen

image

Hotel Central, de thuisbasis voor zakelijke gasten. En restaurant Sistermans, een begrip in Roosendaal en omstreken voor kwalitatief goed eten. Jody Mekes, sinds 1 januari samen met Rob de Weerd eigenaar, praat vol passie en trots over Hotel Central/Restaurant Sistermans. “Kwaliteit, service en gastvrijheid. Gasten herkennen en inspelen op hun wensen, daarmee maken we echt het verschil.”

Hotel Central
“We zijn een familiehotel met internationale allure. Veel internationale gasten slapen gemiddeld een paar dagen per maand bij ons. Voor hun is ons hotel een thuishaven als ze weg zijn van huis. Van vaste gasten kennen we hun lievelingsdrankje, wat ze willen bij het ontbijt. Er is niets mooiers dan ervoor zorgen dat gasten gelukkig en blij zijn. Dat is onze bijdrage aan een mooie dag.”

Eten bij ‘Sis’ of Central
Restaurant Sistermans, lokaal ‘Sis’ of Central genoemd, wordt geroemd om haar signature dishes zoals de aardbeien Romanoff, Old Amsterdam kaassoep, salade Central en de tournedos Rossini. “We hebben prachtige menu’s met de keuze uit vis, vlees, vega en soms een beetje out of the box gerechten. Altijd met seizoensgebonden en herkenbare producten. Tevreden terugkerende gasten, daar doen we het al 105 jaar voor”, zegt Jody met stralende ogen.

Vergaderen, dineren en feesten
“U kunt ook bij ons terecht voor een vergadering, private dining of walking diner. We hebben twee besloten ruimtes, met apart toilet. De tuinkamer met een kleine tuin en onze Lounge. Natuurlijk hebben we het standaard vergaderarrangement, maar we denken net zo graag mee met een op maat invulling van een dag. Ook voor een zakelijke lunch hebben we aparte hoekjes waar u in alle rust kunt praten. Bovendien is onze bereikbaarheid ideaal, vlak tegenover het station en voldoende parkeerplaatsen in de buurt.”

“Onze filosofie: blijf positief verrassen. Behandel elke gast zoals je zelf ook behandeld wilt worden”, sluit Jody glimlachend af.

Aanmelden voor Brabants Netwerkdiner maandag 9 december

Hotel Central/ Restaurant Sistermans
Stationsplein 9, 4702 VZ Roosendaal
T 0165- 535 657
sistermans@hotelcentral.nl
www.hotelcentral.nl

delen