Word lid

sluiten

Duurzaam ondernemen met de nieuwe Renault ZOE, het plezier van 100% elektrisch rijden bereikt een nieuw niveau!

terug naar alle artikelen

image

Vanaf november is de geheel nieuwe Renault ZOE te koop bij Arend Auto. Dit nieuwe model presteert beter dan ooit dankzij een hoger vermogen, meer laadmogelijkheden en een nog grotere actieradius. Het markante design geeft hem nog meer karakter. De evolutie is direct zichtbaar. De nieuwe ZOE biedt een groter aanbod van hightech uitrusting die zowel het rijcomfort als de beleving aan boord ten goede komt. Het plezier van 100% elektrisch rijden bereikt een nieuw niveau!

Design: een assertieve uitstraling
Waar de eerste generatie vooral gedurfd en jeugdig oogde, komt de nieuwe ZOE volwassener en dynamischer voor de dag. Aan de voorzijde valt de motorkap met krachtige lijnen op. Deze heeft een nieuwe vorm gekregen die naadloos overgaat in het grotere Renault logo waarachter de laadaansluiting is ondergebracht. De nieuw ontworpen LED-koplampen met geïntegreerde LED-dagrijverlichting geven de ZOE een expressieve look. De ZOE oogt zelfverzekerd terwijl de blauwe omlijsting rond de Renault logo’s verwijzen naar de elektrische aandrijflijn. Met zijn dynamiek en precisie benadrukt het design van de nieuwe ZOE de prestaties en de hightech uitrusting van het model, die zijn gericht op een optimale gebruikerservaring.

Zakelijke rijder
De nieuwe ZOE biedt meer range door nieuwe techniek en een nieuwe 52 kWh-batterij, goed voor een actieradius van 390 kilometer volgens WLTP*. De ZOE is geschikt voor 22 kW regulier laden en nu ook 50KW snelladen. Met zijn krachtigere, 100 kW sterke elektromotor, biedt de nieuwe ZOE nog meer rijplezier! Of u nu in een vrijstaand huis of in een appartement woont, de batterij van de nieuwe ZOE kan van 0 tot 100% worden bijgeladen in 9,5 uur via een 7 kW wallbox. Onderweg is er niet veel tijd nodig om de batterij van de ZOE op te laden. Bij snellaadstations langs de snelweg is het mogelijk om de batterij met 50 kW te laden, goed voor een rijbereik van circa 150 km in slechts dertig minuten.

Voor ondernemers met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel is dit een absoluut pluspunt. Een complete auto gecombineerd met een gunstige bijtelling van 4%, die alleen nog geldt in 2019, maken dit dé ideale auto voor de zakelijke rijder. Wees er snel bij, want in 2020 verandert de wetgeving.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

content-image content-image content-image

De nieuwe ZOE gebruiksvriendelijker
Als pionier en leider op het gebied van elektrische mobiliteit in Europa heeft Renault een ongeëvenaarde kennis opgebouwd over de behoeften en verwachtingen van kopers in dit sterk groeiende segment. De nieuwe ZOE is een bewijs van deze expertise. De nieuwe ZOE staat vanaf november bij Arend Auto in de showroom.

Over Arend Auto
Arend Auto is de grootste Renaultdealer van Nederland. Met in totaal 9 vestigingen in Brabant en de regio Zaandam, Purmerend en Waterland en maakt onderdeel uit van Stern Groep N.V. Arend Auto is uw partner op het gebied van mobiliteit. Voor meer informatie kijk op www.arendauto.nl.

Het team van Arend Auto staat u graag te woord!

* WLTP (Worldwide Harmonized Light vehicles Test Procedure, gestandaardiseerde cyclus: 57% stadsritten, 25% ritten over buitenwegen, 18% ritten over snelwegen), voor de ZOE Life.

delen