Word lid

sluiten

Veiligheid voorop met B&V

terug naar alle artikelen

image

Heeft jouw bedrijf alles goed geregeld op het gebied van veiligheid? De wet verplicht je om veilig te werken en zo ongelukken te voorkomen. Veilig werken is meer dan voorkomen. Als je veilig werkt, werk je ook beter, productiever en leuker. Wie veiligheid voorop stelt, staat dus vooraan. B&V helpt al sinds 1999 bedrijven met alles wat bij bedrijfsveiligheid komt kijken.

Compleet veilig werken
Een groot onderdeel van bedrijfsveiligheid is BHV: bedrijfshulpverlening. B&V geeft opleidingen BHV én meer, van EHBO tot AED en omgaan met blusmiddelen. B&V brengt ook je basis op orde met adviezen en hulpmiddelen. Zo is B&V de complete partner in bedrijfsveiligheid. De experts van B&V kijken wat je nodig hebt om veilig te werken en hoe ze dat op maat kunnen inrichten.

Brabant en beyond
B&V is goed vertegenwoordigd in Brabant met twee opleidingscentra in Zevenbergen en Oirschot. Vanuit onze provincie bedient het bedrijf grote en kleine organisaties in heel Nederland, zoals Primark/Dsv, Thebe, BAM, Omoda en enkele grote zorginstellingen. B&V doet wat het verkondigt en is dan ook meervoudig erkend en gecertificeerd volgens de laatste eisen en normen.

Nieuw: BHVR
Directeur Patrick Kroonen gelooft in de kracht van beleven: “Bedrijfsveiligheid is verplicht, maar moet daarom niet vervelend zijn. Wij maken veiligheid leuk en interessant door het je zo realistisch mogelijk te laten beleven. Zo leer je leuker, onthoud je het beter en gaat veiligheid leven.” Die woorden onderstreept hij met BHVR: BHV leren met hulp van virtual reality. Een innovatie die B&V samen met Fontys en het NIBHV ontwikkelde. BHVR maakt BHV nog leuker, flexibeler en duurzamer. Lees er meer over op bhvr.nl en partnersinveiligheid.nl.

Foto: Fotografie Margret Tielemans
Tekst: iets Sanders | Sander van Hulten

delen