Word lid

sluiten

Renault-dealer Stern Eindhoven ziet kansen! “Samen met de klant vooruit kijken”

Fotografie: John Wiersma

Tekst: Marlène van Kuyk

terug naar alle artikelen

image

Als je de gezellige showroom bij Renault-dealer Stern aan de Europalaan 2 in Eindhoven binnenstapt, word je hartelijk begroet. En dat is precies zoals vestigingsmanager Arnold Roeffen het graag heeft: “Ons werk betekent omgaan met mensen. Naast het vertegenwoordigen van de merken Renault én Dacia, betekent dit vooral goed gastheerschap. Op zijn Brabants, met de klant als middelpunt.”

Onderdeel Hedin Mobility Group
Stern bestaat al sinds 1993 en heeft voor zowel de zakelijke als privé autorijder een ruime keuze aan toonaangevende merken. Ook biedt Stern een breed palet aan diensten, zoals onderhoud, leasing, autoverhuur, schadeherstel, bedrijfswageninrichting en autoverzekering. Arnold: “Renault wil betrouwbare contractpartners en als onderdeel van het Zweedse familiebedrijf Hedin Mobility Group AB zijn we dat. Hedin is qua grootte de zevende dealergroep in Europa en is naast Nederland ook actief in vele andere Europese landen. Kortom, Stern is een groot allround autobedrijf dat klanten graag helpt om mobiel te zijn én te blijven.”

Nieuwe Mégane-E electric. 100% EV, 100% emotie!
Terug naar de showroom in Eindhoven. Daar staat de net geïntroduceerde Mégane E-tech electric, bijna zij aan zij, naast de kersverse Kangoo E-tech electric bedrijfswagen: “De nieuwe Mégane is écht een uniek en innoverend model: onderscheidend, prijstechnisch interessant en met een actieradius van meer dan 400 kilometer. Dat maakt hem vooral voor het zakelijk segment erg interessant. De nieuwe Kangoo daarentegen is niet alleen een praktisch betaalbare elektrische bedrijfswagen, hij blinkt uit door een trekgewicht van maar liefst 1.500kg!”

Autobranche in transitiefase
Door zijn jarenlange ervaring kent Arnold de autobranche én de regio als geen ander: “Onze branche zit in een transitiefase. Autodealers moeten behoorlijke investeringen doen. Daarnaast moet je 24/7 aanwezig zijn op het digitale platform. Dat vraagt anticiperen en vooral vooruitkijken. Vroeger dachten we alleen in aantallen en ‘quick wins’, nu staat de klant centraal en ligt de focus op strategie en kwaliteit. Daar zie ik echt mooie kansen. Groot zijn als organisatie, maar met passie en oog voor persoonlijke details – daar draait het bij Stern om!

Kennis maken met Arnold en/of Stern Eindhoven? Bel Arnold persoonlijk op 06 20 620 590.

Wil je de nieuwe Mégane E-tech electric met eigen ogen zien? Vanaf vrijdag 1 juli staat hij in onze showroom!

delen