Word lid

sluiten

Hotel 46, bourgondische gezelligheid in de Kempen

Tekst: Esther Nagtegaal

Fotografie: John Wiersma

terug naar alle artikelen

image

Hotel 46 is terug. Het splinternieuwe hotel/restaurant opende in mei 2019 de deuren, maar moest vanwege corona al snel weer sluiten. Gelukkig niet voor lang. Dankzij Riton en Mieke Loverbosch. Het horeca-echtpaar had al drie hotels in de Peel en voegt daar nu dit hotel in de Kempen aan toe. Voor hen de uitgelezen kans om de gewenste uitbreiding in de richting van Eindhoven te verwezenlijken.

Alles bij de hand
Sinds 1 juli draait Hotel 46 weer op volle toeren. Het is een geliefde uitvalsbasis voor zowel zakelijke als particuliere gasten. “Hier zit je overal dichtbij”, vertelt Mieke Loverbosch. “Vlakbij Eindhoven en het vliegveld, maar ook bij de natuur en golfbaan Gendersteyn. Dat maakt ons viersterrenhotel een ideaal meetingpoint voor zakelijke gasten. Daar hebben we ook de faciliteiten voor, onder andere vergaderzalen en een groot parkeerterrein waar gasten gratis mogen parkeren. Zakelijke gasten maken ook graag gebruik van onze shuttleservice naar het vliegveld.”

Dunch
Hotel 46 is ook geliefd om zijn keuken. Het inpandige restaurant Craft staat bekend om de goede prijs/kwaliteitverhouding en de uitgebreide kaart met streekproducten en in dit seizoen ook een aparte kaart met traditionele wildgerechten. De industrieel-chique inrichting met open keuken valt bij veel bezoekers in de smaak. Gasten van ver én uit de buurt komen er graag voor een high tea of voor de nieuwe vondst, de amuse-dunch. Heerlijk genieten van acht gangen culinaire hapjes tussen 12 uur ’s middags en 8 uur ‘s avonds. In juli stelt Hotel 46 zich voor tijdens het Brabants Netwerkdiner. Bedrijfsleider Tom Maas en zijn medewerkers onthalen ons dan op een avond vol sfeer, smaak en bourgondische gezelligheid op z’n Brabants.

Aanmelden voor Brabants Netwerkdiner Maandag 4 juli 2022

Hotel 46
Willibrordusstraat 46, 5513 AZ Wintelre
T 040-2493960
info@hotel46.nl
www.hotel46.nl

delen