sluiten

Van Ham Infra verbaast de traditionele bouwwereld

Tekst: Aldi van Lierop

Fotografie: John Wiersma

terug naar alle artikelen

image

Jezelf opnieuw uitvinden in tijden van crisis om je mensen aan het werk en je bedrijf overeind te houden. Het leverde Martijn van den Broek en zijn team onlangs de BOV-trofee 2021 op. Van Ham Tenten & Podia breidde uit met Van Ham Infra. Ze verbazen de traditionele bouwwereld met hun flexibele en efficiënte oplossingen.

Het team van Van Ham Tenten & Podia stond na uitbreidingen en nieuwbouw in de startblokken voor het drukste seizoen ooit. Behalve voor een groot aantal festivals zouden ze aan de slag gaan voor het Eurovisie Songfestival, de Formule 1, het EK voetbal en de Olympische Spelen. Niet dus. Omzetverlies tot nu toe, zo’n 97%.

"Wat ik geleerd heb in deze crisis: ben je goed voor andere mensen, dan zijn zij ook goed voor jou"

Martijn van den Broek: “Het crisishandboek uit 2001 kon weer uit de kast. Toen werden door mond en klauwzeer nagenoeg alle festivals en evenementen in Nederland afgelast. Mijn grootste prioriteit is nog steeds mijn mensen voor het bedrijf behouden. Zij konden vrij snel aan de slag bij leveranciers en relaties. Daar ben ik echt dankbaar en blij om. Het gaf rust en toen konden we nadenken over de toekomst. Eén juli 2020 lanceerden we een nieuw businessmodel. Binnen een week haalden we onze eerste opdracht binnen. Het was bouwvakvakantie en het Radboud UMC in Nijmegen had een complexe steiger nodig. Wij zijn gewend om 24/7, zeven dag in de week actief te zijn en hebben voor iedere situatie wel een oplossing omdat we werken met flexibele, modulaire systemen die we snel kunnen opbouwen en afbreken. Met Van Ham Infra blijven we de bouw verbazen met onze oplossingen. En zodra het kan pakken we met Van Ham Tenten & Podia ook de draad weer op.”

Van Ham Tenten & Podia | Van Ham Infra
Hallenstraat 20
5531 AB Bladel
T 0497-383990 | 085-8901443
info@vanhamtenten.com | info@vanhaminfra.com
www.vanhamtenten.com | www.vanhaminfra.com

delen