sluiten

Genieten van de natuur begint bij de Roovertsche Leij

Fotografie: Else Loof

Tekst: Esther Nagtegaal

terug naar alle artikelen

image

Als er één woord is dat op de Roovertsche Leij van toepassing is, dan is het wel veelzijdig. Het is meer dan een eet- en drinkerij, meer dan een uitvalsbasis voor natuurliefhebbers. De Roovertsche Leij is een totaalpakket voor zakelijke én particuliere gelegenheden, waar niets moet en veel mag.

Ontdek Brabants landschap
De Roovertsche Leij is een officieel erkende Natuurpoort, een centraal informatiepunt van Brabants Landschap. Het is het startpunt voor een tocht door de natuur in en rondom Goirle en de Kempische landgoederen. De auto blijft op de makkelijk bereikbare parkeerplaats en vandaaruit ontdekken bezoekers een uitgebreid netwerk van routes langs een zeer afwisselend landschap en langs Gôolse Geheimen, goed voor dagen natuurgenot.

Veel mogelijkheden
Intussen ontvangen uitbaters Rob en Maud Mutsaers en hun team de hongerige en dorstige wandelaars, fietsers en ruiters in de modern ingerichte hoeve of op het schaduwrijke terras. Ze hanteren één kaart die de hele dag geldt. Zakelijke gasten kunnen er rustig vergaderen in de speciaal daarvoor bedoelde ruimtes. Bijgebouw ’t Schop is ideaal voor besloten bijeenkomsten tot 20 personen en er is zelfs een B&B voor wie wil overnachten. Voor de actieve buitenervaring is er Rocks & Rivers, ideaal voor een personeels-, teambuilding- of familie-uitje.

Bier en streekproducten
Dankzij brouwerij Nicolaas is de Roovertsche Leij ook een trekpleister voor bierliefhebbers. Er zijn meer dan 30 soorten bier op voorraad. Het Brabants Netwerkdiner begint dan ook met een aperitiefje uit de brouwerij, gevolgd door waar Rob, Maud en hun team goed in zijn: (h)eerlijk eten dat veelal bestaat uit streekproducten.

 Aanmelden voor Brabants Netwerkdiner maandag 13 september

De Roovertsche Leij
Gorps Baantje 1, 5051 PX Goirle
T 013-5774300
info@roovertscheleij.nl
www.roovertscheleij.nl

delen