Word lid

sluiten

FEAST voor samen koken en vergaderen

Fotografie: John Wiersma

Tekst: Marlène van Kuyk

terug naar alle artikelen

image

Op Strijp-T aan de Zwaanstraat 31F zit FEAST. Een prachtige plek voor kookinspiratie, (kook)workshops en events. Zegt die naam je (nog) niks? Dan misschien StarliciousFood wel. Onder die naam werd FEAST eigenaresse Jacky van der Starre bekend met kookworkshops in de regio Eindhoven en door heel Brabant.

Na studies PABO en Culturele antropologie, volgde ze de raad van haar oma op die vroeger zei dat Jacky ‘kookles’ moest gaan geven. Op haar negende maakte ze al het eerste dinertje voor haar familie. Haar studiekennis en uiteenlopende werkervaring op sociaal gebied en in de horeca en evenementen komen helemaal samen in het internationaal karakter van FEAST. Het is dan ook geen standaardlocatie.

Jacky: “Wij ontvangen groepen voor meetings, vaak gecombineerd met iets culinairs. Want wat is een vergadering zonder lekker eten? Bedrijven komen hier omdat ze iets creatiefs willen, weg van de eigen locatie, waar ze wel gemakkelijk met de auto kunnen komen. Daar zijn wij de perfecte locatie voor. We kunnen allerlei (covid proof) opstellingen maken, zoals iedereen aan tafel(s), een theateropstelling of gezellig aan een bar. Je kunt ook voor de hele dag de ruimte afhuren, met lunch en zelfs diner erbij. We hebben daarnaast een culinaire tak met kookworkshops, bijvoorbeeld om samen met je klanten te doen of als teambuilding met je medewerkers. Alles wordt hier vers bereid, we willen onze gasten vitaliteit en energie meegeven. De lijnen zijn kort. Je kunt bij ons je vraag neerleggen en wij regelen het. Het persoonlijke is zo belangrijk! Ik wil gewoon laten zien hoe leuk het hier is.”

Aanmelden Brabants Netwerkdiner maandag 4 oktober 

FEAST
Zwaanstraat 31-F
5651 CA Eindhoven
T 040-2405240
info@feast.nu
www.feast.nu

delen