sluiten

Brasserie F @degruyter voor sfeervolle lunches en bedrijfsbijeenkomsten

Fotografie: Geeke van Dijck

Tekst: Stefan Korthout

terug naar alle artikelen

image

Een uitzonderlijke lunch of bijeenkomst in een industriële sfeer? Parkeer gratis voor de deur bij brasserie F @degruyter. Inderdaad, in De Gruyterfabriek in ’s-Hertogenbosch, op een steenworp afstand van het centrum en gemakkelijk bereikbaar. Eigenaar en gastheer Frits Weck legt u graag in de watten. Komt u met uw gezelschap vergaderen, teambuilden of feesten? Dan is brasserie F @degruyter ook ’s avonds geopend.

Lunchkaart
“Gasten die al eens bij ons zijn geweest, zijn erg te spreken over onze keuken. En niet te vergeten de sfeer, een combinatie van ruwe industriële materialen, fijn meubilair en moderne accenten. Op de lunchkaart vinden we luxe broodjes met een vriendelijke prijsstelling. Stuk voor stuk uniek gegarneerd. Als we straks weer gasten mogen ontvangen, hebben we een uitgebreidere kaart. Hoewel F @degruyter een dagzaak is, bieden we op afspraak ook avondarrangementen, zoals diners, barbecues en bedrijfsborrels.”

Diverse zalen
“F @degruyter heeft diverse zalen voor kleine en grotere gezelschappen. Bijvoorbeeld voor trainingen, vergaderingen, presentaties en andere bedrijfsbijeenkomsten. Behalve de brasserie met 90 zitplaatsen is er om te beginnen de grote zaal met een capaciteit van maximaal 200 personen, lekker veel daglicht en uitzicht op de sfeervolle binnentuin, waar het goed toeven is onder de citroenbomen. Een maatje kleiner is het bijzondere Volthuisje, dat half over het water is gebouwd. Een bijzondere plek voor 40 personen. De gemoedelijke Boardroom biedt plaats aan ongeveer 25 mensen.”

Netwerkdiner
“Wie de sfeer en de culinaire kwaliteiten van F @degruyter zelf wil komen proeven, is van harte uitgenodigd bij het Brabants Netwerkdiner op maandag 18 oktober. Lekker binnen, of bij mooi weer in de binnentuin. Welkom bij De Gruyterfabriek, ingang F.”

Aanmelden Brabants Netwerkdiner maandag 18 oktober

F @degruyter
Veemarktkade 8 (ingang F)
5222 AE Den Bosch
T 073-3030030
info@fdegruyter.nl
www.fdegruyter.nl

delen