Word lid

sluiten

Altijd een vakantiegevoel in je eigen tuin

Tekst: Esther Nagtegaal

terug naar alle artikelen

image

Stel je eens voor: heerlijk helder en verwarmd zwemwater waar je op elk moment van de dag in kunt springen, zomer en winter. Je hoeft er alleen maar je eigen achterdeur voor uit en voilà: een fraai vormgegeven oase, met kwalitatief hoogwaardige materialen, afgewerkt precies zoals jij dat wilt. Of je graag baantjes trekt of liever wat lounget aan de rand van het water met een cocktail in je hand, een zwembad in je eigen tuin is voor velen een droom. Een droom die werkelijkheid kan worden. Roosen zwembaden zorgt ervoor dat die droom geen nachtmerrie wordt.

Gezelligheid thuis
Nederland telt steeds meer warme dagen. De vraag naar particuliere zwembaden wordt daarmee steeds groter. De komst van corona heeft die trend nog eens extra aangejaagd. We maken het dicht bij huis gezellig en daar hebben we best wat voor over. Allemaal redenen waarom het booming business is in de zwembadbranche. Maar hoe maak je nu een keuze waar je over 10, 20 jaar nog zorgeloos van kunt genieten? Frank Roosen van Roosen zwembaden heeft het antwoord.

Vakantiegevoel
“Ga niet alleen af op uiterlijk”, zegt hij. “Kies voor kwaliteit. Die kwaliteit zit ‘m in de gebruikte materialen – de Starline-baden waar Roosen dealer van is, zijn van onverslijtbaar composiet - maar vooral ook in wat je na de aanleg niet meer ziet: de techniek.” Roosen weet waar hij over praat. Hij werkte jarenlang als technicus in de klimaatbeheersing, ontwikkelde een voorliefde voor waterbeheersing en elektrotechniek en is al 25 jaar ondernemer in de zwembadbranche. Hij weet hoe hij wensen van klanten tot leven kan wekken. Van de eerste schop in de grond tot de aanleg van de omringende tuin, en van ontwerp tot afwerking. Dankzij de samenwerking met partners als architecten en hoveniers kan Roosen zwembaden iedere zwembaddroom van A tot Z realiseren. “Wij verkopen geen zwembaden,” zegt Frank, “wij bezorgen een vakantiegevoel.”

Tekst gaat verder onder de afbeelding

content-image content-image content-image

Geen concessies
Om dat vakantiegevoel voor een lange tijd te kunnen garanderen, staat Roosen zwembaden voor kwaliteit en degelijkheid. Het is de basis van hun succes. “We hebben de lat hoog liggen. Onze belofte is dat we na 10 jaar nog steeds garant staan voor de werking van onze zwembaden”, zegt Frank. “Om dat waar te kunnen maken, vertalen we de wensen van de klant naar installaties die probleemloos lang meegaan. Met onze serviceafdeling zien we regelmatig wat er gebeurt als daar niet voldoende aandacht voor is. Zo’n zwembad weer werkend krijgen is altijd een forse ingreep waar niemand op zit te wachten. Daarom doen wij geen concessies. Kunnen we niet garant staan voor een langdurig goede werking, dan beginnen we er niet aan. Duurzaamheid vinden we ook belangrijk. Onze verwarmings- en circulatiesystemen zijn energieneutraal en dankzij de filtersystemen aan de voorzijde is er bijna geen chloor nodig om de waterkwaliteit op peil te houden.”

Welkom in de mooiste showroom van Nederland
Is dit het moment om een langgekoesterde zwembaddroom uit te laten komen? Roosen zwembaden helpt graag met de realisatie. Die begint in de mooiste showroom van Nederland, de Starline-showroom in Valkenswaard. Geïnteresseerden kunnen er iedere zaterdag of op afspraak sfeer komen proeven en zich laten informeren over de mogelijkheden. Voor wie zich afvraagt wat zo’n droomzwembad kost: op de website staat binnenkort een configurator die snel antwoord geeft op die vraag.   

Foto: Peter Jan Fernhout | XziXzi

delen

Roosen Zwembaden
www.roosenzwembaden.nl/ Lees meer >