sluiten

Brabantse Makers

Bekijk oudere edities

Uitgelicht

Modulaire mobiele robotica heeft de toekomst

Avular wint de ASML Young Makers Award. “Een mooie boost voor het team”, zegt Yuri Steinbuch, COO bij Avular. De startup is inmiddels zeven jaar onderweg en groeit in rap tempo.

Lezen Lees meer

Van Oers Accountancy & Advies plukt vruchten van hoogwaardige robottechniek in Gate2

Nieuwe, hightech initiatieven zoals Cyber Physical Factory in Rijen vragen organisatorisch om een gedegen fundament. Zeker als er veel partijen bij betrokken zijn. Pierre van Kleef, directeur Gate2 B.V. en programmamanager Smart Industrie Midpoint Brabant , weet dat ook de financiële kant daarbij niet uit het oog mag worden verloren. Om die te waarborgen, sloeg hij de handen ineen met Johan Cornet van Van Oers Accountancy & Advies in Oosterhout.

Lees meer

Philip Morris International werkt in Bergen op Zoom aan een rookvrije toekomst

“Wij zetten vol in op het realiseren van een rookvrije toekomst en versnellen daarmee actief de afname van het roken van sigaretten. Naast preventie- en ontmoediging van roken moet een derde pijler, gericht op ‘harm reduction’, de schade die samenhangt met tabaksgebruik beperken. ” Philip Morris International is al vele jaren ‘in transformatie’, zoals communicatie-verantwoordelijke Abe Brandsma het omschrijft.

Lees meer