sluiten

Het start altijd met een idee

Tekst: Marsha Paans

terug naar alle artikelen

image

Achter álle creatieve ideeën van het grafisch bureau In-Idee zitten Ilona Broos en Neeltje van de Sande; twee gedreven vriendinnen met een passie voor beeld & design. Met hun creativiteit helpen ze bedrijven in verschillende branches om hun producten en diensten kloppend en op een professionele manier in beeld te brengen. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een unieke huisstijl, het ontwerpen van een bijpassend logo, de opzet van kranten, flyers, magazines, online marketing, complete campagnes en animaties.

Een gezamenlijke droom die uitkomt
“We hebben elkaar al op jonge leeftijd ontmoet, gingen samen naar het SISA in Antwerpen en hebben na onze studie altijd contact gehouden. We werkten toen beiden in loondienst bij een grafisch bedrijf en hadden er allebei een eigen bedrijf naast. Mijn grote droom was om ooit fulltime een eigen bedrijf te runnen, het liefst samen met een vriendin. En met wie zou dat beter kunnen dan met Ilona? We hebben dezelfde visie, dus waarom zouden we het niet gewoon proberen?”, vertelt Neeltje enthousiast. “We liepen tijdens onze loopbaan tegen hetzelfde aan”, gaat Ilona verder. “We deden altijd ‘gewoon wat de klant ons vroeg’ en konden nooit dat stapje extra doen om maatwerk aan de klanten te kunnen leveren. Terwijl dát juist hetgeen is waar we zo blij van worden; een passende campagne wegzetten.”

Onze inbreng is altijd maatwerk
“We zien dat veel bedrijven ontzettend mooie producten en diensten hebben, maar dat ze hun verhaal vaak niet kunnen vertalen naar een kloppend beeld of een passende campagne”, zegt Ilona Broos. “We weten hoe belangrijk het is om goed zichtbaar te zijn en vinden het meer dan waard om elke klant uniek in beeld te brengen. We zetten graag dat stapje extra en kijken samen naar datgene wat écht nodig is. Want alleen dan wordt het bedrijf écht gewaardeerd om wat ze doen en kunnen ze de juiste doelgroep bereiken”, vertellen de creatieve ondernemers.

Persoonlijke klantenbinding; onze kracht
“We geven eigenlijk nooit klakkeloos gehoor aan de vraag van onze klant; dat zit gewoon niet in ons. Daarom gaan we altijd bij onze klanten langs om te proeven van de sfeer binnen het bedrijf”, legt Neeltje uit. “Hoe is de bedrijfscultuur? Hoe gaan de werknemers onderling met elkaar om? En wat voor producten of diensten leveren ze precies? We voelen ons tijdens een project altijd onderdeel van het bedrijf. En dat vinden we ontzettend fijn!”

Samen sterk
“We zorgen er altijd samen voor dat een campagne slaagt”, vertelt de enthousiaste ondernemer Ilona. “We willen een knallende campagne neerzetten, die past bij het bedrijf. Dus eerst gaan we altijd samen zitten, samen sparren en als ik een campagne ontwerp, dan gaat hij daarna nog langs Neeltje om hem te finetunen en om de puntjes op de i te zetten. En dat is andersom natuurlijk ook zo. Het sparren onderling maakt dat je het product naar een hoger niveau kunt tillen. Op deze manier kunnen we de producten of diensten van een bedrijf op een passende en succesvolle manier wegzetten en dat voelt elke keer weer fantastisch.”

In-Idee
Lentsebaan 19, 4884 MN Wernhout
info@in-idee.nl
www.in-idee.nl

Op de foto: Ilona Broos en Neeltje van de Sande

delen