Word lid

sluiten

Business as unusual in HUP in Mierlo

Fotografie: John Wiersma

Tekst: Marlène van Kuyk

terug naar alle artikelen

image

Wie de lobby van HUP in Mierlo binnenstapt komt ogen te kort. Je wordt meteen ondergedompeld in een energiek, kleurrijk en hip interieur. Plof in een van de zitjes of comfortabele hangstoelen en bestel een drankje aan de gezellige Sportsbar. Last but not least is er een heuse glijbaan in de lobby, bewust vanaf het vergadergedeelte: ‘De snelste weg naar je lunch’.

Dat past precies bij de energie en filosofie van HUP, aldus de enthousiaste accountmanager zakelijke markt Marlou Stijnen: “‘HUP staat voor ‘activeren en motiveren van elkaar’. Je kunt bij ons overnachten, sporten, bowlen en grillen, vergaderen en relaxen in de sauna of het zwembad. Het DNA van HUP bestaat uit: actief, beleving, stimuleren. We focussen ons dan ook niet op doelgroepen, maar op levensstijlen. De (lokale) sporters, vergadergasten, fun families en energieke koppels, die leuke dingen willen ondernemen tijdens een vergadering of weekendje weg.

"We focussen ons op levensstijlen"

Bij HUP doe je ‘business as unusual’, zoals in de ballenbak waar je met een groepje kunt vergaderen. Maar ook in de net even anders ingerichte vergaderruimtes. HUP biedt ruimtes voor kleine teams tot aan groepen van 600 personen. Marlou: “Voor het zakelijk segment hebben we de doorvertaling gemaakt naar vitaliteit, team performance en mentale veerkracht. In de HUP Academy connecten we topsport aan bedrijven, met onder meer inspiratiesessies, motivational speakers en trainingen voor duurzame gedragsverandering. Voor teambuildingsactiviteiten hebben wij hier binnen en buiten legio mogelijkheden. Net wat je wil en hoe sportief een groep is. Er is van alles mogelijk.”

Aanmelden Brabants Netwerkdiner maandag 1 november

HUP
Arkweg 3-17, 5731 PD Mierlo
T 0492-678911
hello@hup.eu
www.hup.eu

delen