banner-website-mncs-05.04.2017

Lid worden

Ons doel is om ondernemers vooruit te helpen en ze te verbinden met zowel profit als non-profit organisaties. We willen inspireren en ondersteunen. Samen zien we meer, blijven we scherp en ontdekken we nieuwe mogelijkheden op het gebied van ondernemen. Samen gaan we het avontuur aan en geven we kleur aan het ondernemerslandschap in Brabant.

Al ruim 16 jaar bieden wij Brabantse ondernemers een platform om hun netwerk uit te breiden en te onderhouden. Hoe we dat doen? Door het organiseren van zakelijke events waar op een ongedwongen doch effectieve manier contact wordt gemaakt, middels het uitgeven van een zakelijke magazine en met een online platform.

Voordelen van een lidmaatschap:

  • mogelijkheid tot deelname aan de Mini Netwerk Contactavonden met een selecte groep ondernemers;                       ( € 39,50 incl btw en excl drankjes)
  • verwijzing naar je website met logo;
  • mogelijkheid nieuwsberichten en events op onze website te publiceren welke wij weer verspreiden via onze social media-kanalen en onze digitale nieuwsbrief;
  • contact met de andere leden waardoor je je netwerk makkelijk vergroot en versterkt;
  • toegang tot de Netwerk Brabant-app, je ontvangt inloggegevens via een apart bericht;
  • zesmaal per jaar ontvang je zakenmagazine Netwerk;
  • 5% korting op advertentieplaatsingen in zakenmagazine Netwerk.
  • het lidmaatschap is niet persoons- maar bedrijfsgebonden dus iedereen binnen het bedrijf kan van het lidmaatschap gebruik maken.

Kosten lidmaatschap: € 175,- (ex btw) per jaar.
Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd. Opzegging is mogelijk middels schriftelijke opzegging uiterlijk één maand voor einde lidmaatschap.

Wij kunnen ons voorstellen dat je eerst wil weten welke bedrijven nog meer deel uitmaken van ons netwerk. Mail gerust naar erik@netwerk-brabant.nl voor een indruk. Per januari 2019 zal deze site worden vervangen door een site welke wel in deze behoefte voorziet.
Kun je niet wachten en wil je je meteen aanmelden als lid? Stuur dan ook een mail naar erik@netwerk-brabant.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.